- Reklama -
'Tėtė' V.Adamkus švelnus savo vaikams 'išdykėliams'...

Prezidento V.Adamkaus sprendimas palikti poste generalinį policijos komisarą V.Grigaravičių, nepaisant to, kad Vyriausioji etikos komisija pripažino pasatarąjį pažeidus Viešųjų ir privačių interesų derinimo valstybinėje tarnyboje įstatymą, dar kartą patvirtino liūdną tiesą, jog Lietuvoje nevaržomai klesti dvigubi standartai ir “savų” žmonių protegavimas.

Valstybės vadovas nesigėdijo “konstatuoti” , jog dėl Lietuvos policijos vadovo nusižengimo kalti…netobuli įstatymai ir tėviškai pabarti “paklydėlį sūnų”, kuris, reikia pripažinti, labai labai dėl visko gailėjosi.

Kita vertus, gaila, kad niekur nėra paaiškinimų, kurie gi įstatymai yra “teisingi” ir jų pažeisti negalima, o kurie – “neteisingi”. Galbūt ateityje toks sąrašas bus paviešintas, ir kiti žmonės galės taip pat sėkmingai išsisukinėti nuo bausmės, apkaltindami “negerus” įstatymus.

Įdomu, ką gi turėtų iškrėsti V.Grigaravičius, jeigu jau neteisėtas naudojimasis tarnybiniu butu ir automobiliu, traktuojama kaip smulkūs nesusipratimai, kad V.Adamkus ryžtųsi jį atsatydinti? Galbūt kelionės į tarnybą valdišku sraigtasparniu atrodytų įtikinamiau?

Viskas įmanoma valstybėje, kurią valdo kone „šeimyniškas“ politikų sambūris. Čia ir griežtas, bet labai žmogiškas „tėtė“, ir nevisuomet klusnūs, tačiau laiku atgailaujantys „vaikai“.

Viskas būtų gerai, jei tos idilės negadintų podukros vietoje likusi, „šeimai“ nepriklausanti Lietuva.

Jūratė Overlingienė

Partijos Tvarka ir teisingumas atstovė spaudai

2007-07-26

 

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!