- Reklama -
Atrodo, kad A.Paulauskui 'alergiją' sukelia tik 'brigadiniai' ar 'daktariniai' - 'Švinius' į 'alergiją sukeliančiųjų' sąrašą neįeina

Balandžio 1 d. Alytuje vykusioje LNK “Auksinių svogūnų” ceremonijoje neįmanoma buvo neatkreipti dėmesio į trijų garsių vyrų trijulę, atvykusią į šį šventinį koncertą: Naujosios sąjungos pirmininką Artūrą Paulauską, Seimo narį socialliberalą Gediminą Jakavonį ir Tauragės nusikalstamo pasaulio autoritetu tituluojamą buvusį reketininką bei neseniai už kontrabandą nuteistą Arūną Pukelį, pravarde “Švinius”.

Įdomiausia, kad šie du Naujosios sąjungos politikai ir “Švinius” renginyje sėdėjo šalia vienas kito. Jei tiksliau, tai per “Auksinių svogūnų” įteikimo ceremoniją jie sėdėjo išsirikiavę taip: Jolanta Paulauskienė, Artūras Paulauskas, Gediminas Jakavonis, Jakavonio žmona, Arūnas Pukelis, “Švinius”.

Kaip žinia, prieš keletą metų žiniasklaidoje buvo paskelbta Gedimino Jakavonio ir Kauno nusikalstamo pasaulio garsenybės “Guzo” nuotrauka, kurioje – politikas geria alų prie vieno stalelio su Kauno nusikalstamo pasaulio “daktarinių” šeimos atstovu.

Dabar gi viešoje vietoje Artūro Paulausko ir Gedimino Jakavonio draugijoje – ne kartą teistas (paskutinį kartą Marijampolės įkalinimo įstaigoje bausmę už reketą atlikęs) Tauragės nusikalstamo pasaulio autoritetu vadinamas Arūnas Pukelis, pravarde “Švinius”.

Ką tai galėtų reikšti? Tai klausimas, kaip sako amerikonai, vertas 64 tūkst. dolerių.

 

 

 

 

 

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!