- Reklama -
Saulius Skvernelis - naujasis Ministras Pirmininkas. KK nuotr.
Dar ryte kalbėjęs apie mažumos Vyriausybę, vakare Saulius Skvernelis jau konstatavo, kad koalicija ir toliau dirba. KK nuotr.

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos frakcijos atstovai su koalicijos partneriais (Lietuvos socialdemokratų partija) aptarė artimiausius darbų planus ir sutarė dėl sklandesnio tarpusavio bendradarbiavimo.
„Buvo aptariami artimiausi darbotvarkėje numatyti klausimai, sklandesnio bendradarbiavimo galimybės. Galime konstatuoti, kad koalicija ir toliau dirba. Reikia daugiau kalbėtis, ieškoti bendrų sprendimų ten, kur pozicijos išsiskiria,“ – po valdančiųjų koordinacinės tarybos posėdžio sakė Premjeras Saulius Skvernelis.
Pasak partijų lyderių, reikia susitelkti ties esminiais darbais, kurių laukia Lietuvos žmonės, vidine komunikacija prieš priimant sprendimus. LVŽS frakcijos seniūnas Ramūnas Karbauskis paneigė informaciją, kad koalicijos partneriai neranda sąlyčio taškų.
„Seime buvo ir bus daug klausimų, kurie kels prieštaringų nuomonių, tačiau būtinos diskusijos, kurių pagrindu galimi sprendimai“, – pabrėžė LVŽS lyderis.
Abiejų partijų atstovai teigė sutarę dėl Trišalėje taryboje išdiskutuotų Darbo kodekso pataisų, paramos miškų urėdijų reformai, alkoholio kontrolės įstatymų svarbos, būtinybės vykdyti viešojo sektoriaus pertvarką ir t.t.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!