- Reklama -

Artūras Zuokas pamažu stiprina Laisvės sąjungos gretas konkurentų sąskaita. KK nuotr.

Lietuvos laisvės sąjungos (liberalai) komandą Biržuose papildys buvę Liberalų sąjūdžio Biržų skyriaus nariai kartu su Biržų rajono savivaldybės tarybos nare Skirmante Griciūniene.

“Iš viso prie Lietuvos laisvės sąjungos Biržų skyriaus prisijungė 14 buvusių Liberalų sąjūdžio narių ir jie tapo Lietuvos laisvės sąjungos nariais”, – teigė Lietuvos laisvės sąjungos pirmininkas Artūras Zuokas.

Biržų rajono savivaldybės tarybos narė, edukologė Skirmantė Griciūnienė savo krašte gerai žinoma visuomeninė ir politinė veikėja, jau penktus metus dirba Biržų rajono savivaldybės tarybos nare.

“Mūsų tikslas yra dirbti ir atstovauti mūsų krašto žmones. Todėl savo darbą ir ateitį matome tik šioje organizacijoje, kuri šiandien vienija ne vieną visuomeninės ir politinės srities profesionalą, kurioje darbai svarbiau nei žodžiai. Apsisprendžiau prisijungti prie Lietuvos Laisvės sąjungos, kuri taip pat yra liberali politinė jėga, tačiau kartu turi stiprų krikščionišką pagrindą, bei vertina bendruomenes ir suprantą regionų svarbą Lietuvoje. Tikiuosi, anksčiau ar vėliau abi liberalios partijos bus vieningos”, – teigė Skirmantė Griciūnienė.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!