- Reklama -

Valstybėje vis akivaizdžiau matomi gilėjančios krizės požymiai. Esminiai valstybės ateitį lemiantys klausimai nesprendžiami, vis didėja socialinė atskirtis, emigracija, turtinė nelygybė, visuomenėje auga įtampa ir nusivylimas. Globalistinės  tvarkos prievartinio įgyvendinimo, šeimų ir tradicinių vertybių naikinimo kelias veda į valstybės ir visuomenės pražūtį.

Sukurta grupuočių valdoma, uždara nuo žmonių valdymo sistema jokių pokyčių nevykdo ir negali  vykdyti, nes  būtinos permainos nėra naudingos siauram sprendimus priimančių asmenų ratui. Iš esmės Lietuvos valstybė yra atimta iš žmonių ir piliečiams būtina ją susigrąžinti.

Artėja savivaldos rinkimai. Savivalda yra ta sritis, kur sprendžiami pagrindiniai žmogaus, šeimos, kasdieninio gyvenimo klausimai. Būtent nuo savivaldos gali ir turi būti pradėtas valstybės susigrąžinimo ir atnaujinimo darbas.

Lietuvos šeimų sąjūdis:

  1. Kreipiasi į Didžiojo šeimos gynimo maršo 2022 dalyvius ir visus Lietuvos žmones, ragindamas telkti pažangias visuomenės jėgas artėjantiems savivaldos rinkimams. Steikime visuomeninius rinkimų komitetus, kvieskime juose dalyvauti žymius ir gerbiamus, neabejingus savo savivaldybės žmones, renkime ir bendruomenėse svarstykime būsimų darbų programas.
  2.  Savivaldos rinkimuose kiekviename regione ir mieste turime tapti vieninga jėga, sudaryta iš daugelio bendrijų, partijų, visuomeninių organizacijų narių ir krikščioniškų bendruomenių atstovų. Kreipkitės į mūsų koordinatorius regionuose, o kur jų dar nėra – praneškite Lietuvos šeimų sąjūdžio tarybai. Į rinkimus turime ateiti susivieniję, atsisakę bet kokių tarpusavio prieštaravimų ir su vienu tikslu – sugrąžinti Lietuvos žmonėms iš jų atimtą valstybę.

Lietuvos šeimų sąjūdžio inf. 

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!