- Reklama -
Mirė buvęs LKP CK pirmasis sekretorius, kurio vardas siejamas su EBSW, Lietuvos bankų griūtimi ir gyventojų prarastais milijonais, su skandalinga „Draugystės“ viešbučio privatizavimo istorija, antikonstituciniu „Alitos“ privatizavimu ir kt. (KK nuotr.)

Po sunkios ligos mirė buvęs LKP CK pirmasis sekretorius, o po Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo 1993-1998 metais LR Prezidento pareigas ėjęs Algirdas Mykolas Brazauskas.

Dėl buvusio Lietuvos komunisto Nr.1 mirties skelbiamas gedulas, o Algirdas Mykolas Brazauskas, kaip manoma, bus laidojamas ketvirtadienį, liepos 1 d.

Algirdo Mykolo Brazausko vardas siejamas su EBSW, Lietuvos bankų griūtimi ir gyventojų prarastais milijonais, su skandalinga „Draugystės“ viešbučio privatizavimo istorija (viešbutį privatizavo buvusi A.Brazausko meilužė, vėliau tapusi antrąja žmona), antikonstituciniu „Alitos“ privatizavimu ir kt.

Algirdo Mykolo Brazausko asmeninis gyvenimas buvo toks pat, kaip ir jo vadovaujamos LDDP, vėliau – Socialdemokratų partijos elgesys būnant valdžioje: A.Brazausko ilgametė pirmoji žmona apie skyrybas su vyru ir jo naujas vedybas (kad jos vyras vedė buvusią meilužę K.Butrimienę) sužinojo tik iš spaudos.

Algirdas Mykolas Brazauskas Lietuvos gyventojų atmintyje išliks kaip mylintis tėtis, ypatingai savo šeima ir giminėmis besirūpinantis politikas.

KK inf.

2010-06-27

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!