- Reklama -

Tautos ir teisingumo sąjungos (centristai, tautininkai) narys Kristupas Krivickas ir Tautos ir teisingumo sąjungos (centristai, tautininkai) pirmininko pavaduotojas Naglis Puteikis š.m. kovo 30 d. BNS surengtoje spaudos konferencijoje paskelbė, neva Komentaras TV kanale buvo nutraukta tiesioginės laidos „Tautos balsas“ transliacija. Ši Tautos ir teisingumo sąjungos (centristai, tautininkai) atstovų paskelbta informacija neatitinka tikrovės, yra sąmoningai šmeižikiška.
Laida „Tautos balsas“ kanale Komentaras TV buvo rodoma pagal politinės reklamos sutartį su Tautos ir teisingumo sąjunga (centristai, tautininkai). Politinės reklamos sutartį pasirašė Tautos ir teisingumo sąjungos (centristai, tautininkai) pirmininkas Petras Gražulis. Laidos vedėjas buvo tuometinis Seimo nario padėjėjas, Tautos ir teisingumo sąjungos pirmininko pavaduotojas K. Krivickas.
Tačiau partijos viduje tarp partijos nario K. Krivicko ir partijos pirmininko P. Gražulio kilus konfliktui, paaiškėjus, kad K. Krivickas nori pakeisti P. Gražulį partijos pirmininko poste bei kad turi atsisveikinti su Seimo nario padėjėjo pareigomis, Tautos ir teisingumo sąjunga neapmokėjo pagal politinės reklamos sutartį partijai pateiktos sąskaitos už K. Krivicko vestas laidas.
Partijos pirmininkui pranešus, kad už laidą „Tautos balsas“, kurią vedė tuometinis partijos pirmininko pavaduotojas K. Krivickas, nebus sumokėta „nė cento“, buvo paskambinta partijos pirmininko pavaduotojui N. Puteikiui, kuris buvo atsakingas už sutarties vykdymą partijos asmuo, ir paprašyta atvykti į redakciją – išsiaiškinti dėl komercinių sutarties dalykų. Susitarta dėl susitikimo kitą dieną. Tačiau jau po valandos redakcija gavo iš N. Puteikio elektroninį laišką, kuriame jis redakciją melagingai apkaltino „cenzūra“ ir „laidos transliacijos nutraukimu“.
Tautos ir teisingumo sąjungos pirmininkui Petrui Gražuliui ir partijos Politinės tarybos pirmininkui Gintarui Songailai paprašius, redakcija pateikė įrodymus, jog tiesioginė laidos „Tautos balsas“ transliacija nebuvo nutraukta. Laidos įrašas buvo pašalintas jau vėliau – dėl sutarties sąlygų pažeidimo.
Iš kanalo dėl sutarties sąlygų pažeidimo taip pat buvo pašalinta dar viena laida.
Kaip redakcijai sakė Tautos ir teisingumo sąjungos (centristai, tautininkai) Politinės tarybos nariai, šių politinių išsišokėlių svarstymo Politinėje taryboje metu N. Puteikis, Politinės tarybos pirmininko G. Songailos paklaustas, kodėl nebuvo apmokėta sąskaita, į šį klausimą atsakyti negalėjo.
Redakcijos turimi įrodymai, kad Tautos ir teisingumo sąjungos (centristai, tautininkai) narys Kristupas Krivickas dar prieš nufilmuojant paskutines dvi laidas „Tautos balsas“ (kurios buvo pašalintos iš kanalo dėl komercinių dalykų) kreipėsi į partijos narius, prašydamas palaikymo partijos pirmininko rinkimuose, rodo, kad šmeižto, melo ir dezinformacijos kampanija, pradėta prieš Komentaras TV ir „Karšto komentaro“ vyr. redaktorę Giedrę Gorienę, yra Tautos ir teisingumo sąjungos (centristai, tautininkai) vidinių partijos intrigų pasekmė ir Tautos ir teisingumo sąjungos (centristai, tautininkai) nario K. Krivicko kandidatavimo į partijos pirmininkus nešvari „viešųjų ryšių kampanija“ – komercinis politinės reklamos klausimas buvo išpūstas iki „cenzūros“ ir padarytas politiniu.
Balandžio 2 d. išplatintame pranešime žiniasklaidai nuo K. Krivicko atsiribojo ir Tautos ir teisingumo sąjunga (centristai, tautininkai). Dėl prie šmeižto kampanijos prisidėjusio Tautos ir teisingumo sąjungos (centristai, tautininkai) pirmininko pavaduotojo N. Puteikio partija savo pozicijos kol kas neišsakė.

„Karšto komentaro“ pranešimas spaudai

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!