- Reklama -
Anot Gelūno, tie, kurie „taip draskėsi Seimo salėje, pasisakydami už Laisvės premijos skyrimą būtent šiai kandidatei“ – velnio išperos.  KK nuotr.
Anot Gelūno, tie, kurie „taip draskėsi Seimo salėje, pasisakydami už Laisvės premijos skyrimą būtent šiai kandidatei“ – velnio išperos. KK nuotr.

Vakar Seimo nariui  A.Gelūnui pasipiktinus dėl Laisvės premijos laureatės N.Sadūnaitės kalbos Seime, Petras Gražulis atsikirto liberalui.

“Vakar, minint sausio 13, liberalų guru Arūnas Gelūnas išdėstė lietuviškojo liberalizmo katekizmą. Galų gale.
Taip – sesers Nijolės Sadūnaitės kalba – protu nesuvokiama; Anot Gelūno, tie, kurie „taip draskėsi Seimo salėje, pasisakydami už Laisvės premijos skyrimą būtent šiai kandidatei“ – velnio išperos.

Pagal šį liberalų katekizmą velnio išperos yra tie, kurie sovietmečiu kūrė ir platino „Katalikų bažnyčios Kronikas“.
Tie, kurie drįso dar 1987 rinktis prie A.Mickevičiaus paminklo.
Tie, kurie buvo kalinami ir persekiojami.
Tie, kurie turi ir kitų tikslų ir siekių ne savęs, savo materialinių interesų patenkinimo.

Pagal Gelūną ir lietuviškus liberalus, velnio išgama – ir arkivyskupas Sigitas Tamkevičius, nesyk (ir iš Seimo tribūnos) perspėjęs apie neatsakingo liberalizmo nešamus pavojus. Ir Popiežius Pranciškus, kurio 2013 m. lapkričio 26 d. paskelbtas apaštališkasis paraginimas „Evangelii gaudium“ šiuolaikinį liberalizmą prilygino aukso veršio garbinimui.

Tad paklauskime kiekvienas savęs, su kuo jis? Su liberaliomis vienos lyties asmenų santuokomis, su alkoholio buteliais užpildytais nebūtinai alkoholiu, su Laisvos rinkos institutu ir visko pirkimu/pardavimu.
Ar su seserim Nijole Sadūnaite?” – paskelbė feisbuke Seimo narys Petras Gražulis,

P.Gražulis sveikina N.Sadūnaitę

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!