- Reklama -
Partijos Tvarka ir teisingumas pirmininkas Rolandas Paksas

Šeštadienį (gruodžio 12 d.) Vilniuje, „Šarūno“ viešbutyje įvykusiame partijos Tvarka ir teisingumas Tarybos posėdyje jo dalyviai, išsakę įvairias nuomones apie Seimo rinkimų rezultatus, nesiginčijo dėl vieno – partija turi visas prielaidas stiprinti savo pozicijas ir nemenkas galimybes gerai pasirodyti Prezidento ir Europos Parlamento rinkimus.

Partijos vadovas, Prezidentas Rolandas Paksas, vertindamas praėjusių Seimo rinkimų rezultatus, akcentavo, kad beveik nuo nulio po prezidentinio perversmo pradėjusi partija, prieš kurią buvo mestos stiprios jėgos, pasiekė pakankamai gerų rezultatų ir šiandien yra trečia politinė jėga Lietuvoje.

„Po rinkimų partija ir frakcija Seime sustiprėjo. Stiprėjame ne taip greitai, kaip mums norėtųsi. Kad būtų kitaip, reikia analizuoti rinkimų rezultatus skyriuose, plėsti partiją, gerokai rimčiau rengtis būsimiems rinkimams“, – sakė partijos pirmininko pirmasis pavaduotojas, rinkimų štabo vadovas Valentinas Mazuronis.

Tarybos nariai nusprendė, kad partijos kongresas vasario 8 dieną patvirtins 24 kandidatų sąrašą į Europos Parlamento rinkimus ir partijos kandidatą LR Prezidento rinkimuose.

Taip pat tarybos posėdyje diskutuota ir apie veiksmus, kuriuos jau reikia pradėti rengiantis būsimiems rinkimams į savivaldybių tarybas ir Seimą 2012 metais.

2008-12-14

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!