- Reklama -

Tautos vienybės sąjungos pirmininkas Algimantas Matulevičius. KK nuotr.

2011 m. gruodžio 10 d. įvyko Pilietinės demokratijos partijos suvažiavimas, kurio metu partija reorganizuota ir atsirado politinė organizacija Tautos vienybės sąjunga (TVS). TVS suvažiavime patobulinti organizacijos įstatai, suformuoti nauji organizacijos valdymo organai. Sąjungos pirmininku vienbalsiai išrinktas daktaras Algimantas Matulevičius. Suvažiavime aptarta partijos programa, kuri šiuo metu bus tobulinama svarstant ją skyriuose. Sąjungos vadovas ir suvažiavime kalbėję nariai vienareikšmiai pasisakė, kad didžiausia Lietuvos problema tai tragiškas Tautos nykimas ir nevykęs šalies reikalų tvarkymas, kuris valstybę atvedė prie didžiulio masto socialinės nelygybės, skolų ir skurdo. TVS žino kaip pasiekti, kad Lietuva atsigautų ir taptų pasiturinčių žmonių bendruomenė.

Tautos vienybės sąjunga, rinkimais gavusi politinę valdžią, reformuos esamą sistemą iš pagrindų. Bus pereita prie mišraus ekonomikos modelio, kuriame suderinama privati ir atsakinga iniciatyva su pačios valstybės aktyviu dalyvavimu vystant šalies ūkį. Atkurta teisėsauga ir teisybė, išgyvendinta korupcija. Padorūs žmonės bus skatinami ir visaip remiami, o nusikaltėliai ir niekšai bus baudžiami aukščiausiomis bausmėmis. Per trumpą laikotarpį valstybė bus apvalyta nuo kriminalinių nusikaltėlių politikų ir net teisėsaugos pareigūnų rate. TVS grąžins valstybę tikriesiems šeimininkams – jos piliečiams – Tautai.

Visa tai pasiekiama suvienijus visus pasaulio Lietuvius į Globalią Lietuvą, be trukdžių išsprendžiant dvigubos pilietybės problemą ir griežtai pasipriešinant bet kokiems bandymams suskaldyti mūsų geranorišką, darbščią ir dorą Tautą. Tik Vienybėje mes matome savo Tautos ateitį ir jos stiprybę ir ją atkursime.

TVS jau yra pasiekusi oficialų susitarimą su keletu visuomeninių organizacijų. TVS bus visuomeninių organizacijų valios vykdytoja politiniame šalies lygmenyje ir joms atsiskaitys už nuveiktus darbus .

Šalyje gimė naujo tipo politinė organizacija, kuri nesimėtys nei į kairę, nei į dešinę, o dirbs išskirtinai tik Lietuvos žmonių interesams. Tautos vienybės sąjungai politinė valdžia tai tik priemonė jos didžiam tikslui pasiekti – sukurti padorią, geranoriškų žmonių valstybę šioje žemėje, vardu Lietuva.

TVS Prezidiumo narė Sandra Česnulevičiūtė

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!