- Reklama -
Kaip A.Paulauskas negali be 'Dujotekanos' prižiūrėtojo V.Pliusnio, taip G.Kirkilas negali be A.Januškos - dėl to net Seimą gali paleisti

Pirmadienį posėdžiavęs Socialdemokratų partijos prezidiumas nusprendė: su tokiu Seimu, koks yra dabar, dirbti neįmanoma. Reikia jį paleisti. Nes konservatoriai lyg kokie šunys įsikabino į socialdemokratų kaulą – premjero patarėją A.Janušką- ir reikalauja jį atiduoti.

Tačiau A.Januška – tai ne šiaip sau koks šuns kaulas, bet ištisa valstybė valstybėje, o su valstybėmis, arba, mūsų atveju, su teritoriniais užkariautais vienetais, kaip žinia, nesimėtoma.

Todėl socialdemokratai tarė: pirmalaikiams Seimo rinkimams – būti.

Tačiau, kaip žinia, ne per seniausiai Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos komitetas paviešino VSD pareigūnų liudijimus, pagal kuriuos galima susidaryti įvaizdį, kad: Lietuvą per statytinius valdo dujų kompanija “Dujotekana”. Tiksliau – ji valdo saugumą, valdo Prezidentūrą, valdo Vyriausybę ir kai kuriuos politikus. Tačiau “Dujotekana” nevaldo Seimo, kuris prieš kelias savaites priėmė tokį šlykštų įstatymą, apribojantį “Dujotekanos” pelną, iš kurio įmonė paskui “perkasi” politikus. Diplomatiška kalbant – “remia finansiškai”.

Todėl, žvelgiant pro Seime paviešintų VSD pareigūnų liudijimų prizmę, “Dujotekanai” žūtbūt reikalingas kitos sudėties Seimas, kuris šitą įmonės pelnus nukarpiusį įstatymą imtų ir “atitaisytų atgal”.

O tai padaryti galima tik vienu būdu – paleidus šitą Seimą ir išrinkus kitą – labiau orientuotą į “Dujotekaną” ir jos verslo interesus.

Taigi žiūrint pro šitą prizmę, pirmalaikiams Seimo rinkimams – būti. Ir už tą “būti”, be jokios abejonės, bus visi, kurių pačių būtis priklauso nuo dujomis kvepiančio šeimininko.

Sakote, klystame? Tuomet patys pažiūrėkite: pirmasis apie pirmalaikius Seimo rinkimus pirmadienio rytą per radiją prabilo Naujosios sąjungos pirmininkas Artūras Paulauskas – jo partijos atsakingas sekretorius V.Pliusnis, pasak VSD pareigūnų liudijimų, kas mėnesį gauna atlygį iš “Dujotekanos”. Be to, ši partija politikos kuluaruose vadinama “Dujotekanos partija”.

Per pietus apie tai prabilo ir socialdemokratai – antroji partija, iš labiausiai siejamų su “Dujotekana”.

Todėl, susidaro įspūdis, kalbant apie pirmalaikius Seimo rinkimus, klausimą reikia kelti tokį: būti “Dujotekanai” ar nebūti?

 

 

 

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!