- Reklama -
Ministras Pirmininkas Algirdas Butkevičius. KK nuotr.

Ministras Pirmininkas Algirdas Butkevičius pasveikino Vokietijos kanclerę Angelą Merkel pradėjus trečią kadenciją. Premjeras kanclerės vadovaujamai Vyriausybei palinkėjo visokeriopos sėkmės įveikiant ateities iššūkius bei tęsiant Vokietijai ir Europai svarbius darbus.

„Norėčiau Jus patikinti, kad Lietuvos Respublikos Vyriausybė bus patikima Jūsų partnerė ir glaudžiai bendradarbiaus su Jumis ir naująja Vyriausybe siekiant bendro tikslo – stiprinti dvišalius santykius. Esu tikras, kad santykiai visose srityse toliau tvirtės ir plėtosis teigiama linkme.

Lietuva ir Vokietija vis aktyviau dirba plėtodamos bendradarbiavimą, kurdamos stiprią, vieningą ir konkurencingą Europos Sąjungą, spręsdamos aktualius klausimus. Sudėtingų uždavinių, kuriuos Bendrija šiandien sprendžia, fone glaudus visų ES valstybių narių bendradarbiavimas siekiant ambicingų tikslų yra itin svarbus. Tikiu, kad pasikliaudami vieni kitų parama ir supratimu bendromis pastangomis galėsime įgyvendinti saugios, klestinčios ir žiūrinčios į ateitį bendruomenės viziją“, – sakoma premjero A. Butkevičiaus laiške.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!