- Reklama -
Saulius Skvernelis prisijungė prie akcijos "Darom". Nuotr. iš lrvk.lt
Saulius Skvernelis prisijungė prie akcijos “Darom”. Nuotr. iš lrvk.lt

Ministras Pirmininkas Saulius Skvernelis šiandien dalyvavo pavasario talkoje „Darom 2018“. Vienuoliktus metus gyvuojančios akcijos metu premjeras tvarkė aplinką Vilniaus rajone.

 „Gamta yra neatsiejama žmonių gyvenimo dalis – joje dirbame, sportuojame, poilsiaujame, tai yra ir gyvybės bei grožio šaltinis. Kasdien vienaip ar kitaip mes veikiame aplinką, todėl turime būti už ją atsakingi. Saugoti ir gražinti gamtą reikia ne tik kartą metuose, bet kiekvieną dieną. Ši akcija prasminga tuo, kad sutelkia žmones ir tai primena“, – sakė Vyriausybės vadovas.

„Darom“ arba „Let’s do it World“ – tarptautinė organizacija, kuri vienija 113 pasaulio valstybių. Šiai dienai, Lietuva yra sukaupusi didžiausią patirtį visame pasaulyje organizuojant masines aplinkos tvarkymo talkas.

„Darom“ akcija atkreipia dėmesį ne tik į aplinkosaugos problemas Lietuvoje ir visame pasaulyje, bet skatina savanorystės, socialinio atsakingumo ir pilietiškumo jausmus. Viena iš šios akcijos partnerių yra Lietuvos Respublikos Vyriausybė.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!