- Reklama -
Rolandas Paksas

2007 07 19

Partijos Tvarka ir teisingumas (liberalai demokratai) pirmininkas Prezidentas Rolandas Paksas kreipėsi į laikinąjį STT vadovą Žimantą Pacevičių, prašydamas išsiaiškinti, ar trečiadienį (liepos 18 d.) vykusiame Vilniaus m. savivaldybės tarybos posėdyje A.Zuoko paviešintas telefoninių pokalbių įrašas, kuriuo neva įrodoma, kad tarybos nariui S.Dmitrijevui buvo siūlomas kyšis, nėra klastotė ir, ar jame užfiksuota informacija atitinka tikrovę.

Partijos Tvarka ir teisingumas (liberalai demokratai) nuomone, bet kuriuo atveju, kaltieji – ar dėl bandymo papirkti, ar inspiravę šmeižiančios informacijos skleidimą – turėtų būti išaiškinti ir nubausti pagal Lietuvos Respublikos įstatymus.

R.Paksas: “Turi būti griežtai baudžiami bet kokie bandymai neteisėtais būdais paveikti savivaldybės tarybos narį. Tuo pačiu, negalima toleruoti politinio šantažo, kuris, deja, jau seniai virto įprastiniu politinės kovos įrankiu. Reikia padaryti viską, kad nebesikartotų plačiai nuskambėję V.Drėmos ar “kalakutų” skandalai.”

Jūratė Overlingienė

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!