- Reklama -

Prezidentė Dalia Grybauskaitė laišku pasveikino Mokslų Akademijoje vykstančios konferencijos, A.Brazausko 80-osiosm gimimo metinėms paminėti, dalyvius. Prezidentūros nuotr.

Mokslų Akademijoje vyksta A.Brazausko 80-ųjų gimimo metinių minėjimo konferencija. KK nuotr.

KK nuotr.

Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė minint Prezidento Algirdo Mykolo Brazausko 80-ąsias gimimo metines pabrėžė, kad A.M.Brazauskas – dešimtmečių Lietuvos istorija.

„A. M. Brazauskas į istoriją įėjo kaip pirmasis Lietuvos Respublikos Prezidentas po nepriklausomybės atgavimo. Jo svarų indėlį įtvirtinant prieš 20 metų Lietuvos žmonių priimtas Konstitucijos nuostatas ir Lietuvai žengiant pirmuosius žingsnius į NATO ir Europos Sąjungą jaučiame iki šiol. Tarptautinės Prezidento veiklos sėkmę liudija ir prieš 15 metų Prezidentūros kieme kartu su Rytų ir Vidurio Europos valstybių vadovais pasodintas ąžuolas, šiandien išaugęs į tvirtą medį”, – teigė Prezidentė.

Pasak šalies vadovės, A. M. Brazauskas visada rasdavo laiko ir noro kalbėtis su žmonėmis, nepaisydamas rango juos išgirsdavo, buvo tvirtas priimant sprendimus ir paprastai žmogiškai jautrus.

Prezidentė palinkėjo visiems prisidėti prie savo šalies solidumo ir stiprybės taip, kaip panaudodamas geriausias asmenines savybes ir patirtį stengėsi dirbti Prezidentas Algirdas Mykolas Brazauskas.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!