- Reklama -
Prezidentė pasveikino Angelą Merkel su istorine pergale Bundestago rinkimuose. Prezidentūros nuotr.

Prezidentė Dalia Grybauskaitė pasveikino Angelą Merkel su istorine pergale Bundestago rinkimuose.

“Gerbiamoji Kanclere, nuoširdžiai sveikinu Jus su istorine, trečia iš eilės Jūsų vadovaujamos Vokietijos krikščionių demokratų sąjungos ir Bavarijos krikščioniškosios socialinės sąjungos pergale federaliniuose Vokietijos parlamento rinkimuose.

Ši įspūdinga pergalė – tai ne tik Vokietijos pasitikėjimo Jumis ir Jūsų vadovaujamos partija ženklas, bet ir Jūsų pastangų sėkmingai vedant Vokietiją ir visą Europą iš nepaprastai gilios ir sudėtingos ekonominės krizės, pareikalavusios ir asmeninės tvirtybės bei toliaregiškumo, vienareikšmiškas įvertinimas.

Dar niekada per paskutinius dvidešimt metų rinkėjų pasitikėjimas Vokietijos krikščionių demokratų sąjunga ir Bavarijos krikščioniškosios socialinės sąjunga nebuvo toks aukštas.

Linkiu visapusiškos sėkmės tęsiant Vokietijai ir Europai svarbius darbus. Tikiu, kad bendras ir pastaruoju metu vis intensyvesnis mūsų šalių – šį pusmetį Europos Sąjungos Tarybai pirmininkaujančios Lietuvos ir Vokietijos – darbas atneš mums ir visai Europai svarbių rezultatų.

Dar kartą nuoširdžiai sveikinu Jus su pergale”, – rašoma Prezidentės sveikinime A.Merkel.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!