- Reklama -

Prezidentė Dalia Grybauskaitė apsilankė sostinės S. Nėries gimnazijoje, kurią yra baigusi, ir pasveikino savo anglų kalbos mokytoją Stefaniją Kasiulaitienę 70-ojo jubiliejaus proga. Prezidentūros nuotr.
Prezidentūros nuotr.
Prezidentūros nuotr.
Prezidentūros nuotr.
Prezidentūros nuotr.
Prezidentūros nuotr.

Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė apsilankė sostinės S. Nėries gimnazijoje, kurią yra baigusi, ir pasveikino savo anglų kalbos mokytoją Stefaniją Kasiulaitienę 70-ojo jubiliejaus proga.

„Prieš daugelį metų Jūsų išugdytos vertybės ir žinių siekis lydi mane ir dabar. Esate asmenybė, kuri įkvepia, mokytoja, kurios pamokos visą gyvenimą išliko atminty ir tapo pagrindu tolesniems darbams”, – sakė šalies vadovė.

Angliškai bendraudama su mokytojos S. Kasiulaitienės ugdomais gimnazistais, Prezidentė teigė, kad kalbų mokėjimas suteikia ne tik laisvę, bet ir naują kokybę atliekamiems darbams. Pasak valstybės vadovės, kalbų mokymasis yra geriausia investicija į save, atverianti naujas galimybes tiek profesinėje srityje, tiek bendraujant su viso pasaulio žmonėmis.

Beveik 50 metų mokyklai atidavusiai mokytojai Prezidentė įteikė gėlių ir palinkėjo, kad mokinių dėmesys, pagarba ir dėkingumas suptų nuolat ir teiktų dar daugiau jėgų skleidžiant pasaulio pažinimo šviesą ir ugdant dorus, atsakingus Lietuvos piliečius.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!