- Reklama -

LR Prezidentė Dalia Grybauskaitė. Prezidentūros archyvo nuotr.

Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė pasveikino Seimo narius su naujos rudens sesijos pradžia.

Šalies vadovės teigimu, ateinančiais metais Lietuvos žmonių gyvenimą nulems kiekvieno Seimo nario atsakomybė ir politinė valia. Prezidentė pabrėžė, kad gyvenimas pagal išgales turi tapti naujo politinio sezono orientyru.

„Kiekvienas jūsų gerai žinote savo rinkėjų problemas ir lūkesčius. Paskutiniai Jūsų kadencijos metai bus atsiskaitymo rinkėjams laikotarpis. Nepradėkite gyventi artėjančių rinkimų ritmu, nepriėmus šalies gyventojams šiandien svarbių sprendimų. Žmonės laukia ne naujų rinkiminių pažadų, o konkrečių darbų, kurie leistų kurti stabilesnį gyvenimą ir užsitikrinti orų būvį. Tik už nuoširdų darbą Tauta atsilygina savo pasitikėjimu”, – rašoma Prezidentės sveikinime.

Lietuvos vadovė tikisi parlamentarų palaikymo Prezidentūros pateiktoms įstatymų iniciatyvoms, kurios padės užtikrinti žmonėms mažesnes šilumos kainas, skaidrų mokesčių mokėtojų pinigų paskirstymą, atkurti pasitikėjimą politinėmis partijomis ir teismais.

Naująjį politinį sezoną pradedantiems Seimo nariams Prezidentė palinkėjo vienybės, tarpusavio supratimo bei kantrybės pradėtiems darbams užbaigti ir naujoms idėjoms įgyvendinti.

Prezidentės spaudos tarnybos inf.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!