- Reklama -

R.Juknevičienė įspėjo socialdemokratus, kad jeigu jie Seime "knaisiosis" po G.Landsbergio, A.Kubiliaus ir I.Degutienės "pamatais", tai socialdemokratams per rinkimus gali liūdnai baigtis. KK nuotr.

„Seimo valdančiosios koalicijos partijų atstovų pasiūlymai į Antikorupcijos komisijos parlamentinį tyrimą dėl Druskininkų savivaldybės veiklos įtraukti klausimus, susijusius su opozicijos atstovų šeimos narių veikla, yra desperatiškos kerštingos iniciatyvos“, – skelbiama Seimo TS-LKD frakcijos išplatintame pranešime spaudai.

„Pasak Seimo Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) frakcijos narės Rasos Juknevičienės, Specialiųjų tyrimų tarnybai (STT) pradėjus tyrimus dėl galimos korupcijos Druskininkų savivaldybės įmonėje, o Seime opozicijai iškėlus parlamentinio tyrimo klausimus Druskininkų ir vyriausybės valdantiesiems socialdemokratams, šios partijos atstovai Seime, dar pasitelkę ir konservatorių patologiškai nekenčiantį Seimo narį Petrą Gražulį ėmėsi absurdą primenančių iniciatyvų“, – teigiama pranešime spaudai.

„Norėdami atkeršyti aktyviai klausimus keliančiai opozicijai ir manipuliuoti visuomenės nuomone, jie pasinaudojo daugumos balsais ir į tyrimo klausimus įrašė nieko bendro su korupcija neturinčius klausimus. Vakar Valstybės valdymo ir savivaldybių komitete valdančiųjų partijų atstovai pateikė pataisas ir papildė siūlymą ištirti piktnaudžiavimo ir korupcijos apraiškas socialdemokratų valdomuose Druskininkuose, užsipuldami TS-LKD lyderius G. Landsbergį, A. Kubilių, I. Degutienę. Tokių manipuliacijų tikslas – sustabdyti bet kokius rimtus tyrimus Seimo Antikorupcijos komisijoje. Tenka vertinti, kad taip yra pripažįstami valdančiųjų piktnaudžiavimai valdžios suteikiamomis galimybėmis, o pasipelnymo schemos yra tikros. Viso to net nebandoma neigti ar ką nors paaiškinti, o tiesiog siekiama visuomenės dėmesį nukreipti kitur“, – cituojama pranešime spaudai Seimo TS-LKD frakcijos narė R. Juknevičienė.

„Pasak Seimo narės, tokios kerštingos taktikos imamasi jau nebe pirmą kartą. „Panašiai buvo 2006-2007 metais, kai opozicijos iniciatyva buvo tiriamos po Vytauto Pociūno žūties išryškėję VSD ir valstybės užvaldymo problemos. Tuomet, valdant tai pačiai socialdemokratų partijai, buvo sudaryta liūdnos atminties Seimo komisija, vėliau neva nustačiusi opozicijos sąsajas su terorizmu. Tokios manipuliacijos socialdemokratams baigėsi liūdnai. Jie pralaimėjo rinkimus, – sako Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto narė R. Juknevičienė ir priduria: – Galiu užtikrinti, kad socialdemokratų kerštinga politika tikrai nesustabdys mūsų pastangų valyti Lietuvą nuo korupcijos“, teigiama TS-LKD frakcijos pranešime spaudai.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!