- Reklama -

R.Juknevičienė. KK nuotr.

Kadangi Seimo narei konservatorei Rasai Juknevičienei, perbalsuojant dėl Seimo nutarimo, patvirtinančio eiliškumą daugiamandatėje rinkimų apygardoje, plenarinių posėdžių salėje neliko vietos pasisakyti dėl balsavimo motyvų, ji savo pasisakymą paskelbė socialiniame tinklapyje „Facebook“.

„Labai sveikinu, kad socialdemokratų lyderis A. Butkevičius atsiribojo nuo jį suklaidinusių, tiesa, anoniminių teisininkų.

Dar šeštadienį po KT teismo posėdžio A. Butkevičius pasakė, kad būtų nusikaltimas balsuoti prieš KT išvadą. Taigi, socdemai suprato vakar padarę nusikaltimą, šiandien klaidą bendromis pastangomis ištaisome.

Tikrai džiaugiuosi, kad klaida pripažinta, balsuoju su viltimi, kad socdemai artimiausioje ateityje nedarys klaidų neišvengiamame balsavime dėl Viktoro Uspaskich imuniteto, ir kad artimiausiu metu taip pat kritiškai bus pažiūrėta ne tik į teisės patarėjus, bet ir į Algirdui Butkevičiui patarinėjančius Kaliningrado atominės elektrinės lobistus, kad nebūtų padaryti tikri nusikaltimai ateities kartoms“, – savo paskyroje socialiniame tinklapyje paskelbė Rasa Juknevičienė.

KK inf.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!