- Reklama -
Neringa Venckienė net neįtaria, kad už suplanuoto susidorojimo su ja slypi ne tik VIP pedofilai, bet ir politika (KK nuotr.)

„Karšto komentaro“ šaltinių iš prokuratūros teigimu, netrukus turėtų prasidėti baisus susidorojimas su Drąsiaus Kedžio seserimi teisėja Neringa Venckiene. „Jau rudenį bus smogta per Neringos Venckienės „moralę“, ji bus pašalinta iš teisėjų, o paskui jai bus iškelta baudžiamoji byla. Dar neaišku, už ką, bet ką nors sugalvos – gal kokį šmeižtą, gal dar ką nors“, – „Karštam komentarui“ teigė šaltiniai iš prokuratūros.

Ir štai tokiam susidorojimui su N.Venckiene, šaltinių teigimu, esą yra gautas Prezidentės D.Grybauskaitės leidimas. „Prezidentei  N.Venckienė yra pateikta kaip būsima konkurentė per kitus Prezidento rinkimus“, – sakė šaltiniai.

Pasak jų, D.Grybauskaitei esą yra įteigta, jog tautoje didesnis Neringos Venckienės palaikymas, nei D.Grybauskaitės, kad Neringa Venckienė po D.Grybauskaitės gali būti išrinkta kita Lietuvos prezidente, kad N.Venckienės populiarumas kenkia D.Grybauskaitės reitingams, todėl esą gautas leidimas padaryti viską, kad tik N.Venckienė negalėtų balotiruotis į prezidentus, kad būtų sumenkintas jos autoritetas, kad žmonių akyse ji būtų apjuodinta kiek galima daugiau, kad atsirastų abejonių ir nepasitikėjimas N.Venckiene.

„Tik per politikos prizmę šitas klanas gali rasti Prezidentės asmenyje sau sąjungininką prieš N.Venckienę, ir todėl būtent šita linkme yra dirbama su Prezidente“, – sakė „Karšto komentaro“ šaltiniai.

„Jie turi planų ir D.Grybauskaitės atžvilgiu, kaip numušti jos reitingus ir įvaryti į kampą, kad nekaišiotų pagalių į kontrabandos biznį, tačiau pirmiausia D.Grybauskaitės rankomis turi būti susidorota su N.Venckiene. Ir todėl jau šį rudenį Neringa Venckienė bus sumaišyta žemėmis, nes D.Grybauskaitei D.Kedžio sesuo pateikta kaip “kita Lietuvos prezidentė”“, – klano planus atskleidė „Karšto komentaro“ šaltiniai iš prokuratūros.

Tai, kad toks susidorojimo su N.Venckiene planas gali egzistuoti ir kad Prezidentės intitucija iš tiesų gali dalyvauti susidorojant su N.Venckiene, rodo ir praėjusią savaitę viename interneto naujienų portale pasirodžiusi informacija, kad Prezidentė D.Grybauskaitė yra nusiteikusi atimti iš N.Venckienės teisėjos mantiją. Tame pačiame straipsnyje cituojamas ir vienas D.Grybauskaitės patarėjas. Vakar Teisėjų etikos ir drausmės komisija nusprendė iškelti teisėjai N.Venckienei drausmės bylą pagal A.Ūso ir L.Stankūnaitės skundus, o Teisėjų garbės teismui beliko nuspręsti, kad N.Venckienė turi būti išmesta iš teisėjų. Ir tada bus galima įgyvendinti tai, apie ką vienas aukštas Generalinės prokuratūros prokuroras vienoje televizijos laidoje per reklamos pertrauką prasitarė: “Reikia tik atimti iš N.Venckienės teisėjos mantiją, o tada mes rasime, už ką jai iškelti bylą”.

KK inf.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!