- Reklama -
"Nemanau, kad kažką įskaudinau ar pasielgiau negarbingai kandidatų atžvilgiu, bet situaciją išnaudos", - savo paskyroje "Facebook" parašė K.Pūkas. KK nuotr.
“Nemanau, kad kažką įskaudinau ar pasielgiau negarbingai kandidatų atžvilgiu, bet situaciją išnaudos”, – savo paskyroje “Facebook” parašė K.Pūkas. KK nuotr.

Seimo Etikos ir procedūrų komisijos teikimu ketvirtadienį Seimas nusprendė pradėti apkaltos procesą Seimo nariui Kęstučiui Pūkui.  Sudaryta speciali komisija tirs ir pateiks išvadą dėl apkaltos proceso pagrindo.

Komisiją sudaro 12 Seimo narių:  Rimas Andrikis;  Aušrinė Armonaitė; Vytautas Kernagis; Rūta Miliūtė; Monika Navickienė; Česlav Olševski; Raminta Popovienė; Mindaugas Puidokas; Dovilė Šakalienė;  Robertas Šarknickas;  Ingrida Šimonytė; Tomas Tomilinas.

Seimo narys K.Pūkas socialiniame tinkle “Facebook” paskelbė nemanantis, kad kažką įskaudino ar pasielgė negarbingai. “Viskas turi savo kainą. Sistema, kuri moka tai daryti, tikrai stipri, o situacijoje dalyvaujantys žmonės, čia nekalti. Nemanau, kad kažką įskaudinau ar pasielgiau negarbingai kandidatų atžvilgiu, bet situaciją išnaudos. Kovoju prieš sistemą, kuri nuskurdino žmones jau 14 metų. Dabar visu gražumu atsiskleidžia jų galios, kurias patys susikūrė. Ačiū už supratimą”, – savo paskyroje “Facebook” parašė Seimo narys K.Pūkas

Į Seimo Etikos ir procedūrų komisiją dėl K.Pūko elgesio kreipėsi Seimo moterų grupė.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!