- Reklama -
Seimo Kaimo reikalų komiteto pirmininkas A.Stancikas.. KK nuotr.
Seimo Kaimo reikalų komiteto pirmininkas A.Stancikas.. KK nuotr.

Seimo Kaimo reikalų komiteto pirmininkas Andriejus Stančikas paviešino 2017 m. rugsėjo 20 d. komiteto posėdžio įrašą ir teigia, kad techniniai klausimai negali būti painiojami su politika.

„Pabrėžiu, komiteto posėdis buvo atviras ir svarstymo medžiaga turi būti vieša“, – sako Kaimo reikalų komiteto pirmininkas ir teigia, kad vakar LVŽS frakcijos seniūno Ramūno Karbauskio pateikta Seimo Statuto pataisa, kuria Seimas įpareigojamas viešai skelbti komitetų ir komisijų posėdžių įrašus, garantuos informacijos apie Seimo veiklą prieinamumą, sukurs palankesnes sąlygas žiniasklaidos veiklai nušviečiant įvykius Seime, bus užtikrintas didesnis sprendimų priėmimo proceso skaidrumas, Seimo atskaitingumas visuomenei.

„Situacija, kuomet valdyba nusprendė neduoti įrašo, sudarė prielaidas manipuliuoti informacija, kelti visuomenės nepasitikėjimą, todėl šiandien su visa atsakomybe viešinu minėto posėdžio stenogramą ir garso įrašą. Tikiuosi, kad tai išsklaidys bet kokias abejones mūsų darbo skaidrumu“, – sako A. Stančikas.

Su Kaimo reikalų komiteto posėdžio stenograma galima susipažinti čia:

KRK posėdis_2017-09-20

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!