- Reklama -
Kokius ateities planus kuria A.Zuokas su A.Paulausku?

„Karšto komentaro“ duomenimis, pastarosiomis dienomis ne viešoje vietoje įvyko Naujosios sąjungos pirmininko Artūro Paulausko ir Liberalų ir centro sąjungos pirmininko Artūro Zuoko susitikimas.

Be partijos pirmininkų, šiame susitikime dalyvavo dar keletas asmenų.

„Be jokios abejonės, tiek Artūrui Zuokui, tiek Artūrui Paulauskui pirmiausia aktuali partijų ateitis – nes nei viena, nei kita partija 5 proc. rinkimų barjero neperžengs. Antra, Zuokui labai rūpi jo bylos Vilniaus apygardos teisme baigtis, o Paulauskui – būsimas generalinis policijos komisaras. Nes šis postas, vaizdžiant šnekant, yra Paulausko „medžioklės plotai“, – sakė KK šaltiniai.

Jų teigimu, Artūras Zuokas kol kas negali viešai susitikinėti su Artūru Paulausku, nes gali kilti vidinių partijos problemų.

„Kai paskutinį kartą buvo paskelbta apie Artūro Zuoko ir Artūro Paulausko susitikimą bei jų apsitarimą dalyvauti koalicijoje per ateinančius Seimo rinkimus, liberalcentristai, protestuodami prieš liberalcentristų sąjungą su socialliberalais, masiškai pradėjo rašyti išstojimo iš partijos pareiškimus. Ir tada, bijodamas, kad partijoje nebeliks narių, Artūras Zuokas atsitraukė, o Naujoji sąjunga paskelbė, kad Seimo rinkimuose dalyvaus atskiru sąrašu“, – pasakojo KK šaltiniai iš A.Zuoko aplinkos.

Šaltiniai nei patvirtino, nei paneigė, kad šiame susitikime buvo aptarta generalinio policijos komisaro kandidatūra.

Greičiausiai A.Zuoko deleguotas į vidaus reikalų ministrus liberalcentristas R.Čiupaila į generalinius policijos komisarus siūlys buvusį „Ekskomisarų biuro“ prezidentą, buvusį VRM ministro pavaduotoją Petrą Liubertą.

2007-12-04

 

 

 

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!