- Reklama -
"Socialdemokratų Premjerui derybose su "Gazprom" svarbiausia apginti Lietuvos interesą", - teigiama LSDP frakcijos išplatintame pranešime spaudai. KK nuotr.

Seimo LSDP frakcija išplatino pranešimą spaudai, kuriame teigiama, jog „Europos komisija įvertino socialdemokratų Vyriausybę kaip pirmąją pradėjusią kalbėtis su Rusijos politikais ir verslo atstovais.“

„Konservatorius A. Kubilius iš Premjero Algirdo Butkevičiaus pareikalavo ataskaitos apie jo derybas su Gazprom. Tenka priminti konservatorių lyderiui, kad aukščiausio rango ir svarbos derybų detalės negali būti atskleistos toms deryboms dar besitęsiant.

Konservatoriams esant valdžioje jiems ir neteko viešinti jokių derybų detalių, nes tokių derybų paprasčiausiai nevyko, jeigu neskaitysime Lietuvai nenaudingų derybų su japonų korporacija „Hitachi“, kurių detalės, netgi organizuojamo referendumo fone, buvo visiškai neprieinamos nei politikams, nei visuomenei“, – teigiama Seimo LSDP frakcijos išplatintame pranešime spaudai.

„Socialdemokratų lyderis Premjeras A. Butkevičius patikino, kad derybos su „Gazprom„ bus tęsiamos: „kol aš būsiu premjero pareigose, Lietuvos interesas derybose bus svarbiausias“, – cituojamas A.Butkevičius pranešime.

KK inf.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!