- Reklama -
A.Paulauskas rengiasi pasekti R.Reigano pavyzdžiu?

Katastrofiškai kritus Naujosios sąjungos reitingams, partija, pasak šaltinių, nusprendė pasisamdyti amerikiečių specialistus, kurie socialliberalams padėtų pasirengti Seimo rinkimams.

„Nors partija neturi pinigų – štai, pavyzdžiui, jau net Ūkio bankas atsisakė paremti Naująją sąjungą, nors anksčiau niekada neatsakydavo, ir tuos pačius ji švaisto vėjais. Įsivaizduokite, kaip atrodys senukas Valentinas Indriūnas, aprengtas kaip kaubojus su didžiule skrybėle ir ant arklio? Socialliberalai – kaubojai? Galima mirti iš juoko“, – pasakojo apie pasiruošimą Seimo rinkimams KK šaltiniai iš Artūro Paulausko aplinkos.

Tačiau, šaltinių teigimu, katastrofiškai nukritę Naujosios sąjungos reitingai nesukėlė tokio didžiulio A.Paulausko nusivylimo, kaip Gedimino Jakavonio pasitraukimas iš Naujosios sąjungos.

„Iš pradžių A.Paulauskas ketino atkeršyti G.Jakavoniui, prieš jį Varėnos vienmandatėje rinkimų apygardoje iškeldamas socialliberalų kandidatą. Atseit, bus mesti didžiuliai pinigai į tą kandidatą, kad tik tas išdavikas Gediminas Jakavonis pralaimėtų – mat paliko partiją jai sunkiausiu laiku. Tačiau jam Jakavonis nusiuntė vieną SMS, ir Paulausko pyktis atlėgo“, – pasakojo KK šaltiniai.

Taigi kiek aprimusi dabar Naujoji sąjunga, konsultuojama amerikiečių specialistų, per Seimo rinkimus rengiasi sėsti ant arklių ir būti kaubojais.

Pala, pala… Kaubojai… Kažkur girdėta…. Taigi aktorius Ronaldas Reiganas, vaidinęs amerikiečių seriale kaubojų, tapo JAV prezidentu! Tai ir gal A.Paulauskas rengiasi pasekti R.Reigano pavyzdžiu? Nes į arklio balną A.Paulauskui kur kas lengviau įsilipti, negu garbingo amžiaus sulaukusiam Valentinui Indriūnui…

“Artūras Paulauskas – Lietuvos reindžeris!”   O ką kita, nesant “daktarų” “pasikėsinimams”, vargšui A.Paulauskui ir daryt?…

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!