- Reklama -
Konservatorių partijos vadovybė susirūpinusi dėl Vilniaus miesto partijos narių 'karo' (KK nuotr.)

Kaune vykstančiame Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų tarybos posėdyje partijos pirmininkas Andrius Kubilius, vertindamas pastaruoju metu plačiai diskutuojamus Vilniaus mero Viliaus Navicko ir Vilniaus miesto savivaldybės kontrolieriaus Šarūno Skučo tarpusavio nesutarimus ir partijos Priežiūros komiteto sprendimą, pasisakė griežtai: „Šios problemos turi išsispręsti nedelsiant. Partija tikrai negali tapti ir netaps Vilniaus problemų įkaite.”

Anot partijos pirmininko, netoleruotinas nei vieno šios istorijos dalyvių elgesys, kuris ne tik nedaro garbės partijai, bet ir prieštarauja jos moraliniams ir vertybiniams principams. A. Kubiliaus įsitikinimu, negali būti toleruojama ir nepagarba partijos Priežiūros komitetui.

„Siūlyti atsistatydinti partijos Priežiūros komitetui yra tas pats, kaip siūlyti atsistatydinti Konstituciniam Teismui, jei nepatinka jo sprendimas. Priežiūros komitetas yra labai svarbi institucija mūsų partijai ir pagarba jos autoritetui yra mūsų visų atsakomybė. Tokie pareiškimai Priežiūros komiteto atžvilgiu yra neatsakingi”, – pažymėjo TS-LKD pirmininkas.

TS-LKD taryba Priežiūros komitetui pasiūlė iš naujo apsvarstyti savo sprendimą dėl Vilniaus miesto partijos narių. Taip pat nuspręsta įpareigoti partijos Prezidiumą sudaryti darbo grupę peržiūrėti TS-LKD įstatus dėl Priežiūros komiteto veiklos tobulinimo.

KK inf.

2010-09-26

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!