- Reklama -
 „Tvarka ir teisingumas“ frakcijos seniūnu tapo Seimo narys Kęstutis Bartkevičius. KK nuotr.
„Tvarka ir teisingumas“ frakcijos seniūnu tapo Seimo narys Kęstutis Bartkevičius. KK nuotr.

Šiandien vykusiame Seimo frakcijos „Tvarka ir teisingumas“ posėdyje dėl frakcijos narių numatytos rotacijos frakcijos seniūnu buvo išrinktas Seimo narys Kęstutis Bartkevičius – partijos „Tvarka ir teisingumas“ pirmasis pavaduotojas. Ekonomisto išsilavinimą turintis Seimo narys K. Bartkevičius į Seimą išrinktas du kartus iš eilės Mažeikių vienmandatėje apygardoje.

Seimo frakcijos „Tvarka ir teisingumas“ pirmuoju seniūno pavaduotoju tapo Seimo narys Vytautas Kamblevičius. Frakcijos seniūno pavaduotoju taip pat tapo Seimo narys Algimantas Dumbrava.

„Džiaugiuosi frakcijos narių išreikštu pasitikėjimu ir tikiuosi, kad visą šį laiką kartu su frakcijos narių pagalba galėsime vieningai išnaudoti konstruktyviam darbui.  Šiuo metu valstybei kaip niekad reikia realių pokyčių, nes nepaliaujamai kyla būtiniausių vartojimo produktų, prekių ir paslaugų kainos Lietuvoje, nors pagal visus Europos Sąjungos ir euro zonos indikatorius kainos turėtų būti stabilios ar net mažėti, tačiau nepaliaujamai didinama finansinė našta eiliniams vartotojams“, – pažymėjo frakcijos „Tvarka ir teisingumas“ seniūnas K. Bartkevičius.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!