- Reklama -

"Rekomenduočiau opozicijos lyderiui Andriui Kubiliui nueiti pasikonsultuoti pas teisininkus, paskaityti Seimo statutą ir gal net pas kunigą užsukti bei atlikti išpažintį. Tada tris kartus giliai įkvėpti ir pagalvoti ką daryti", - A.Kubilui siūlo V.Mazuronis. KK nuotr.

„Praėjus daugiau nei trims metams opozicijos lyderis prabudo, kaip meškinas po žiemos miego. Artėja pavasaris, tai yra rinkimai, galima daug ką pramiegoti. Prabudo ir šoko, kaip nuogas į dilgėles. Net neperskaitęs teismo sprendimo, nepažiūrėjęs į Seimo statutą, puolė Andrius šaukti, kad dangus griūna. Gal gerai, balso stygas pravėdins.

Šiaip gi rekomenduočiau opozicijos lyderiui Andriui Kubiliui nueiti pasikonsultuoti pas teisininkus, paskaityti Seimo statutą ir gal net pas kunigą užsukti bei atlikti išpažintį. Tada tris kartus giliai įkvėpti ir pagalvoti ką daryti.

Beje, dėl finansinės drausmės sugriežtinimo bei bausmių didinimo, jeigu politikai, eidami pareigas, daro nusikaltimus, aš pritariu Andriui. Ir daryti tai reikia greitai, kol nesibaigė buvusio Tėvynės sąjungos partijos iždininko Vito Matuzo bylos, tik viską reikia daryti vadovaujantis teisiniu, o ne priešrinkiminių baimių pagrindu. Ir apkaltinti ar išteisinti Vitą Matuzą, Andrių Kubilių ar bet kurį kitą Lietuvos pilietį, ar apibrėžti jo kaltės ar nekaltumo dydį, gali tik teismas, o ne politiniai opozicijos lyderio pafantazavimai.

Smagu matyti opozicijos lyderį vėl aktyvų, reiškia artėja pavasaris. Sekmės ir sveiko proto Jam“, – taip į Seimo opozicijos lyderio Andriaus Kubiliaus siūlymą kuo skubiau inicijuoti Seime apkaltą V.Gapšiui savo paskyroje „Facebook“ sureagavo Darbo partijos pirmininkas Valentinas Mazuronis.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!