- Reklama -
Vytautas Landsbergis.  KK nuotr.
Vytautas Landsbergis. KK nuotr.

Diskusijos dėl būsimos valdančiosios koalicijos plačiai vyksta socialiniuose tinkluose.

“Lietuvos ateitis turi rūpėti visiems. Teisėta, kad ji rūpi ir Seimo rinkimų nelaimėjusiai Tėvynės sąjungai su jos krikščionimis demokratais. Logiška, kad jiems rūpi ir kokia bus rinkimų laimėtojų politika. Tąsyk šviestų aiškesnis didžiojo sparno profilis, ir kas yra politinė jėga kviečianti ką nors į koaliciją – jeigu iš tikrųjų kviečia, ne tik dėl akių.
Lietuvai kenkia patyčių kultūra ir dialogo dalyvių nesolidumas, abipusiai nuostatų iškraipymai. Pavyzdžiui, neva “konservatoriai reikalauja” liberalų vienoje gretoje su savimi, nors tai pirmojo rato ar bent kelių dienų senumo patiekalas, visų atšauktas iš darbotvarkės ir kartojamas tik dėl kartojimo. Nerimta ir liberaliai šaipytis iš blaivybės idėjos, kai liečiama tautos tragedija matant jos progresuojančio nykimo bedugnę.
Valstiečių kvietimas į visapusišką “Naują planą Lietuvai” irgi būtų buvęs visai kas kita, negu laimėtojų siūlymai nelaimėjusiems eiti migloje ir siūlytis į nežinia ką. Jei siūlymai rimti (ne dėl akių), jie galėtų būti kitaip orkestruoti, pvz., braižant svarbiausiais bruožais galimos koalicinės vyriausybės programą.
Į Baltijos vandenis įropojus rusiškai karo pabaisai, visai tiktų bendra būsimo Seimo politinių jėgų pozicija. Nesitikėkit, malonūs kaimynai, kad pradėsim šlėktų seimelių pilietinį karą. Tikrai ne laikas
boksuotis feisbukuose ir ekranuose dėl atskirų kieno nors posakių ar nevykusių išsireiškimų”, – socialiniame tinkle “Facebook” paskelbė Vytautas Landsbergis.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!