- Reklama -
Seimo rinkimų intriga: Visvaldas Račkauskas mes pirštinę LVŽS sąrašo lyderiui S.Skverneliui? KK nuotr.
Seimo rinkimų intriga: Visvaldas Račkauskas mes pirštinę LVŽS sąrašo lyderiui S.Skverneliui? KK nuotr.

Buvęs Lietuvos policijos generalinis komisaras Visvaldas Račkauskas su Lietuvos laisvės sąjunga (liberalais) dalyvaus rinkimuose į Seimą vienoje iš Vilniaus vienmandačių apygardų. Kurioje – dar neaišku, tačiau gali būti, kad Visvaldas Račkauskas susirungs vienoje rinkimų apygardoje su LVŽS sąrašo lyderiu, taip pat buvusiu generaliniu policijos komisaru Sauliumi Skverneliu, kuris esą “išgyvendino” V.Račkauską iš Policijos departamento.

S.Skvernelis su savo buvusiu pavaldiniu susitiks politikoje. KK nuotr.

“Džiaugiuosi, kad prie mūsų prisijungė patyręs teisėsaugininkas, kriminalistas, kovotojas su nusikalstamumu”, –  sakė Lietuvos laisvės sąjungos (liberalų) pirmininkas Artūras Zuokas.

“Turiu didelę patirtį, visą gyvenimą dirbau už teisingesnę ir saugesnę Lietuvą. Savo patirtį ir žinias teisėsaugos srityje galėčiau pritaikyti įstatymų leidyboje. Sieksiu, kad teisėsaugos pareigūnai gautų didesnius atlyginimus, turėtų geresnes socialines garantijas, būtų aprūpinti reikiamomis darbui priemonėmis ir dar efektyviau gintų, saugotų ir padėtų visuomenei”, – pabrėžė V. Račkauskas.

 

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!