- Reklama -
Darbo partijos pirmininkas Viktoras Uspaskich

Darbo partijos pirmininkas Viktoras Uspaskich parėmė streikui besiruošiančius mokytojus savo pinigais. Į mokytojų pilietinės akcijos sąskaitą jis pervedė 10 tūkstančių litų.

„Nors Lietuvos Respublikos konstitucija suteikia žmonėms teisę laisvai reikšti savo įsitikinimus ir idėjas, tačiau streikuoti jie ryžtasi retai. Tauta nepasitiki valdžia, kuri juos apgaudinėja, todėl žmonės bėga iš Lietuvos. Manau, kad jiems trūksta pilietiškumo. Dažnai žmonės bijo išsakyti savo nuomonę ir atkreipti visuomenės dėmesį į atitinkamas problemas, todėl nedalyvauja pilietinėse akcijose. Pats vadovavau visuomeninei organizacijai, todėl nusprendžiau paremti šią mokytojų akciją“, — sako Darbo partijos pirmininkas.

V. Uspaskich remia drąsią mokytojų iniciatyvą ir sveikina mokytojus, išdrįsusius atkreipti dėmesį į savo ir valstybės problemas. Anot Darbo partijos pirmininko, svarbiausia yra ne pats streikas, o tai, kad žmonės pagaliau suprato, jog pilietinės akcijos yra kovos prieš valdžios žalingą ir savanaudišką politiką įrankis.

Pirmadienį prasidedančiame neterminuotame mokytojų streike ketina dalyvauti apie 200 šalies mokyklų.

KK inf.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!