- Reklama -
Seimo pirmininkui A.Valinskui tarp savo pavaduotojų mieliau matyti darbietę, nei 'komunistą'

Renkant Seimo pirmininko pavaduotojus, opozicija kandidatu į Seimo pirmininko pavaduotojus pasiūlė buvusį Seimo pirmininką, socialdemokratą Česlovą Juršėną.

“Su valdančiaisiais buvo susitarta, kad nuo opozicijos Seimo pirmininko pavaduotoju bus Juršėnas. Tačiau balsuojant, Juršėnas Seimo pirmininku išrinktas nebuvo – pritrūko balsų. Nors buvo gautas pažadas iš valdančiųjų, jog Česlovas Juršėnas Seimo pirmininko pavaduotoju išrinktas bus”, – “Karštam komentarui” sakė šaltiniai iš Seimo Socialdemokratų partijos.

Įsižeidę, kad Č. Juršėnas nepateko į Seimo vadovybę, socialdemokratai griebėsi šantažo – pareiškė, kad Arūno Valinsko išrinkimas Seimo pirmininku buvo neteisėtas, todėl pagrasino kreiptis į Konstitucinį Teismą, kad šis tartų savo žodį.

A.Valinskas netrukus ėmė švelninti padėtį – žurnalistams pasakė, kad socialdemokratai dar kartą galėtų teikti Č.Juršėno kandidatūrą į Seimo pirmininko pavaduotojo postą.

Tačiau netrukus A.Valinskas nuo opozicijos į Seimo pirmininko pavaduotojo postą pasiūlė Darbo partijos pirmininko V.Uspaskicho dešiniosios rankos V.Baltraitienės kandidatūrą.

Ir 95 Seimo nariams balsavus “už”, darbietė V.Baltraitienė buvo išrinkta Seimo pirmininko A.Valinsko pavaduotoja.

Taigi socialdemokratai, iki šiol mėgdavę kitus “išdūrinėti” (pamenate, kaip G.Kirkilas pas J.Pinskų namuose žadėjo darbiečius priimti į koaliciją, jei šie palaikys G.Kirkilo kandidatūrą į premjerus?),  dabar patys pajuto, ką reiškia būti patiems “išdurtiems”. Ir dar – OPOZICIJOJE.

2008-11-19

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!