- Reklama -

R.Karbauskio vadovaujamoje Lietuvos Valstiečių ir Žaliųjų sąjungoje vertybės aiškios - jokio bendradarbiavimo su susikompromitavusiais politikais. KK nuotr.

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos Lazdijų tarybos nariai nusprendė trauktis iš rajono valdančiosios daugumos. Apie šį sprendimą ketinama pranešti šiandien Tarybos posėdyje.

„Negalime palaikyti susikompromitavusių koalicijos partnerių. Mums visiškai nepriimtina dirbti su žmonėmis, kurie sėdi teisiamųjų suole. Negalima tęsti koalicijos darbo, kai teisiamas meras, administracijos direktorius ir kiti aukštas pareigas užimantys valdantieji“, – sako partijos Lazdijų skyriaus pirmininkas Benius Rutelionis.

Pasak jo po 2011 m. savivaldos rinkimų valstiečiai ir žalieji tikėdami partnerių patikimumu, susijungė į koaliciją su centristais, konservatoriais ir darbiečiais. Tačiau po pusantrų metų bendro darbo, dėl galimai neskaidrių partnerių sprendimų, taip pat duotų pažadų netesėjimo rinkėjams, abejingumo juos išrinkusių žmonių problemoms, valstiečiai ir žalieji nebegali remti rajono valdančiųjų.

„Mes kviečiame ir kitas politines jėgas nutraukti šios nešvarios koalicijos, teršiančios Lazdijų rajono vardą, egzistavimą ir kurti naują valdančią daugumą“, – teigiama valstiečių ir žaliųjų pareiškime Tarybai.

Lazdijų tarybą sudaro 25 nariai. Iš jų 9 Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų, 4 Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos, 4 Lietuvos socialdemokratų sąjungos, 3 Liberalų ir centro sąjungos, 2 Darbo partijos, 2 buvusios Naujosios sąjungos, 1 Tvarkos ir teisingumo partijos atstovas.

KK inf.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!