- Reklama -

Nuvarę Lietuvą prie bedugnės, Vytauto Landsbergio konservatoriai ir toliau siekia griauti Lietuvą – žūtbūt nori destabilizuoti Vyriausybės darbą, sugriauti valdančiąją daugumą ir surengti priešlaikinius Seimo rinkimus.

Prieš šito konservatorių “pasiutligės” šokio aktyviai prisideda ir iš valdančiosios daugumos išspirti socialliberalai, kurie, susivieniję su konservatoriais, – tikrų tikriausias “dinamitas” A.Brazausko Vyriausybei išsprogdinti. Nes ar gali būti kas geresne varomąja jėga už kerštą? O kas gerai pažįsta Naujosios sąjungos lyderį Artūrą Paulauską, tai “Karštam komentarui” teigė, kad šis žmogus kerštą širdyje gali nešiotis visą gyvenimą…

Taigi šitoje Vyriausybės griovimo akcijoje, be konservatorių, aktyviai dalyvauja ir Artūro Paulausko socialliberalai, kurie dar visai neseniai – prieš gerą mėnesį – laikė save valstybininkais ir gyrėsi, kaip gerai A.Brazausko Vyriausybė, kurioje – ir du socialliberalų ministrai, dirba.

Tačiau šiandien A.Paulauskas – ne Seimo pirmininkas, Naujoji sąjunga – opozicijoje, todėl “paulauskininkai” šiandien gieda jau visai kitaip. Šiandien A.Paulauskui viskas blogai – ir A.Brazauskas blogai kalba, ir Vyriausybė euro neįvedusi, ir jo koalicijos partneriai (buvę) – kažkokie Rusijos įtakos agentai, nors pats A.Paulauskas tą “Rusijos įtakos agentą” į didžiąją politiką už ausų ir atitempė.

Taigi kaip buvo, kaip yra šiandien ir kaip bus rytoj – A.Paulauskas vienintelis Lietuvoje “šventas”. Arba “šventa karvė”, kuriai turi visi lenktis, prieš kurią turi visi melstis ir kuriai leidžiama pačioje bažnyčioje ant altoriaus užsirioglinti…

Ir iš tiesų – kaip gi nebūsi “šventas”, jei tavo įtakos sferoje – visos Lietuvos specialiosios tarnybos su pačiu Lietuvos valstybės saugumo departamentu priešakyje?

Gali tik pasakyti: “fas!”, ir Generalinės prokuratūros bei VSD berniukai, iškišę liežuvius, kur reikia ir pas ką reikia kratą padarys. O jeigu šitam “fas!” unisonui pritaria ir konservatoriai, kryžiumi gulę už KGB rezervo karininko Arvydo Pociaus paskyrimą VSD vadovu, tai tuomet jau prasideda ne paprasta kova, o tikras karas, kurį, be jokių abejonių, laimės tas, kas valdo spec.tarnybas. Nes jeigu mūsų saugumas su prokuratūra ir teismais sugebėjo net Prezidentą “suvalgyti”, tai ką tuomet reiškia “patvarkyti” kažkokį Darbo partijos pirmininką, kuris, rupūžė, iš valdžios išdrįso išspirti patį Artūrą Paulauską?

Taip, nelengva šiai “šventai karvei” Lietuvos politikoje vartytis, juoba kad ir Rolando Pakso liberaldemokratai jam prieš kelias dienas didžiulę gėdą padarė: prieš visą Lietuvą melagiu išvadino! Mat į Liberalų demokratų frakciją iškviestas Seime VSD vadovas Arvydas Pocius drebančiu palūpiu teisinosi jokių įrodymų apie Rolando Pakso buvimą Rusijos specialiųjų tarnybų įrankiu neturįs ir jokios informacijos apie tai tuomečiam Seimo pirmininkui Artūrui Paulauskui jis nepateikęs. O atstatydintas Artūras Paulauskas teigė juk visai priešingai – kad jis, kaip Seimo pirmininkas, buvo gavęs tokios informacijos iš specialiųjų tarnybų. Tačiau jeigu lietuviškasis VSD tokios informacijos Artūrui Paulauskui nenešė, tai tuomet iš kokios užsienio specialiosios tarnybos ši informacija pas jį atsirado?

Ogi iš jokios – prieš televizijos kameras raudonas kaip pomidoras Artūras Paulauskas teisinosi, kad toks pasisakymas tebuvęs jo nuomonė…

Taigi, jeigu Lietuvoje Artūras Paulauskas jau pradeda tokią praktiką, kad nuomonei pagrįsti nereikia jokių faktų, tuomet ir mes galima manyti: kad Artūras Paulauskas yra Rusijos ir Amerikos specialiųjų tarnybų įrankis Lietuvoje ir kad jo veikla kenkia Lietuvos valstybei. Mes taip pat manome, kad tokie patys įrankiai yra ir Artūro Paulausko sąjungininkai Lietuvos valstybės pamatų griovime – konservatoriai. Tačiau mes savo nuomonę, priešingai nei Artūras Paulauskas, pagrindžiame tokiais faktais.

Socialliberalų ir konservatorių tarnavimą Rusijos specialiosioms tarnyboms rodo šie Seimo priimti įstatymai: pirma, konservatorių priimtas Liustracijos įstatymas, kuris Kremliui padėjo iššifruoti, kurie buvę KGB darbuotojai ir bendradarbiai buvo perverbuoti VSD, o kurie – ne. Nes pagal šį įstatymą buvę KGB pareigūnai negali užimti jokių pareigų valstybinėse įmonėse, o taip pat negali būti prokurorais, advokatais ir pan. Išimtis padaroma tik tiems, kurie sutinka dirbti su VSD. Tokiu būdu vieni buvę kagėbistai šiandien ir šlavėjo darbo negali gauti, o kiti darbuojasi aukščiausiuose prokuratūros postuose ar yra garsūs advokatai…

Antras įstatymas, kuris įrodo minėtų partijų tarnavimą Maskvai, – tai KGB archyvų įslaptinimas 70 metų. Ar Lietuvos patriotai saugotų svetimos ir dar net neegzistuojančios valstybės paslaptis ir dar 70 metų?

O minėtų partijų tarnavimą Amerikos specialiosioms tarnyboms įrodo: pirma, “stogavimas” Lietuvos prezidento Valdo Adamkaus – buvusio JAV karinės žvalgybos rezervo karininko. Antra, “Mažeikių naftos” atidavimas amerikiečių “Williamsui”. Trečia, be tautos pritarimo Lietuvos įgrūdimas į NATO. Ketvirta, JAV geopolitinių interesų gynimas ir įgyvendinimas artimesnių ir tolimesnių kaimynų šalyse.

Todėl ar nevertėtų mūsų valstybės griovėjams socialliberalams ir konservatoriams pagalvoti apie savo partijų susijungimą ir pasivadinti kokiu nors skambiu “Amerikietiško užpakalio laižytojų” vardu? O Lietuvos rinkėjams ar nevertėtų pagalvoti, kaip vieną kartą susivienyti ir visiems laikams į politikos šiukšlyną išmesti tuos, kurie moka tik amsėti, vaipytis, rausti, griauti ir ardyti, gąsdinti ir regzti intrigas? Nes jai to nepadarysime, tai tokio mūsų išsvajoto “komunizmo”, koks yra Švedijoje, nesulauksime nei mes, nei mūsų vaikai, nei mūsų vaikų vaikai, o Lietuva kaip valstybė iš viso išnyks iš pasaulio žemėlapio. Nes ta naujoji nomenklatūra, pasivadinusi konservatorių ir socialliberalų vardais, jau labai aiškiai parodė, kad statyti valstybės ji nemoka – tik griauti.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!