- Reklama -

„Vičiūnų grupė“ nuo pat karo pradžios teikia pagalbą Ukrainos valstybei ir žmonėms.

 Jau pirmosiomis karo dienomis „Vičiūnų grupė“ perdavė Ukrainai ne vieną sunkiasvorę transporto priemonę logistikos tikslams – sunkvežimiai naudojami ir karo zonose, ir likviduojant karo padarinius, ir užtikrinant humanitarinę pagalbą.

 „Lietuvą apskriejusi nuotrauka, kurioje matyti „Viči“ prekės ženklais apklijuotas sunkvežimis greta žuvusiųjų kūnų tik dar kartą įrodo, kad Ukrainos valstybė ir kariuomenė aktyviai  naudojasi „Vičiūnų grupės“ suteiktu transportu. Šįkart transportas pasitelktas žuvusiųjų kūnams gabenti“, – sako „Vičiūnų grupės“ generalinis direktorius Šarūnas Matijošaitis.

 Pasak jo, “Vičiūnų grupė”  suteikia ir papildomą transportavimo pagalbą, kai jos paprašo Ukrainos valdžia. Būna atvejų, kad papildomos transportavimo pagalbos paprašoma dienai ar dviems. Visais atvejais “Vičiūnų” transportas skiriamas neatlygintinai.

 Š.Matijošaitis sako, kad Ukrainos kariuomenei bei gyventojams suteikta parama ir „Vičiūnų grupės“ gaminama produkcija – išdalinta apie 200 tūkstančių maisto produktų: nuo šaldytų gaminių iki jau paruoštų vartoti produktų. Iki „Vičiūnų grupės“ sandėlio Kijeve susprogdinimo maistas buvo ruošiamas ir dalijamas karo zonoje atsidūrusiems Ukrainos gyventojams. Tačiau ir po sandėlio sugriovimo ši veikla toliau tęsiama, maistą dalinant iš kitų įmonės sandėlių, esančių Lvove, Odesoje, Dnepre, Inavo Frankovske, Nikolajeve.

Viciunukoldunai2

 „Vičiūnų grupė“ pasirūpino ir savo darbuotojais, kurių Ukrainoje dirba beveik 800. Į Lietuvą parvežta jau beveik 100 darbuotojų šeimų, pasirūpinta jų apgyvendinimu, padeda įsikurti, aprūpina būtiniausiais daiktais, maisto produktais, suteikia psichologinę pagalbą, suteikia darbo vietas.

Viinkoldunai1

 Dar apie 20 „Vičiūnų grupės“ darbuotojų kariauja Ukrainos pusėje – jiems „Vičiūnų grupė“ ir toliau moka atlyginimus bei suteikia socialines garantijas.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!