- Reklama -
Teisingumo ministerijos nurodymu, Darbo partija šaukia naują suvažiavimą - kol nepatvirtinti pavaduotojai, Ž.Pinskuvienė negali vadovauti partijai. KK nuotr.
Ž.Pinskuvienė. KK nuotr.

Šiandien žiniasklaidoje pasirodė buvusio Darbo partijos pirmininko pranešimas. Negaliu nereaguoti.
Visų pirma, prieš skelbiantis viešoje erdvėje, reikia bent pasidomėti tuo, apie ką kalbi. Juk ir pats V. Uspaskich, tame pačiame interviu, sako: “netikslumas politikoje yra melas”. Todėl pateikiu tiesą: niekam iš Gerb. Viktoro išvardintų asmenų nebuvo siūloma tapti mano, Darbo partijos pirmininkės, pavaduotojais. Tad kaip gali atsisakyti to, kas Tau nėra siūloma? O Vydui Gedvilui, buvusiam LR Seimo pirmininkui, buvo pasiūlyta tapti Prezidiumo nariu, ir jis sutiko. Dabar kartu dirbame vieningoje komandoje.
Darbo partija atsinaujina – visi tą žino, apie tai daug kalbam ir būtent šio tikslo vedini imamės veiksmų. Ir tai nereiškia, kad reikia keisti pavadinimą, šūkį ar logotipo spalvą ir deklaruoti, kad dabar jau esame kitokie. Partija turi atsinaujinti per žmones. Nes partija ir yra jos žmonės. Nuo šiol viskas yra ir bus kitaip.
Mes nevaidiname ir nevaidinsime, kad keičiamės – mes imsimės veiksmų. Ir į suvažiavimą atvykę apie tūkstantis žmonių išreiškė palaikymą mano sprendimams. Tai daug ką pasako.
Kita vertus, gal per ilgai Darbo partijos vadovybė kalbėjo arba gerai, arba nieko. O dar blogiau yra tai, kad kalbėjo gerai, gyrė ir palaikė ne pagal nuopelnus. Darbštūs, tikintys, ryžtingi, turintys savo nuomone galėjo užgožti, tad tapo grėsme ir todėl buvo nustumti į šešėlį. Apie juos nekalbėjo nieko.
Ir pabaigai – retorinis klausimas: jei jau Viktoras Uspaskich sako, kad kalbant apie partiečius reikia juos įvardinti, gal gali pateikti vardus ir pavardes tų, kuriuos išvadino „pirdylomis“?

Živilė Pinskuvienė

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!