- Reklama -
"Per tuos 10 metų visko buvo. Išvežė apskritai nusikaltėlišku būdu, jeigu neklystu, į Policijos departamentą. Ir, kol mane vežė, darbuotojai, kurie mane vežė, grasino", - savo išskirtiniame interviu "Karštam komentarui" daugybę atvirai papasakojo K.Nikulinas. KK nuotr.
“Per tuos 10 metų visko buvo. Išvežė apskritai nusikaltėlišku būdu, be advokato,  į Policijos departamentą. Ir, kol mane vežė, darbuotojai, kurie mane vežė, grasino”, – savo išskirtiniame interviu “Karštam komentarui” atvirai papasakojo  K.Nikulinas.  KK  nuotr.

Giedrė Gorienė

Šešeri metai. Tiek praėjo laiko nuo mano žurnalistinio tyrimo Medininkų žudynių tema pradžios iki pirmojo susitikimo su nuteistuoju šioje byloje iki gyvos galvos Konstantinu Nikulinu. Iki tol, kol teismo nuosprendis įsiteisėjo, o tai yra, kol savo sprendimą paskelbė Apeliacinis teismas, K. Nikulinas buvo teismo priežiūroje. Tai reiškia, kad interviu iš K.Nikulino galėjau gauti tik su Apeliacinio teismo (tiksliau – bylą nagrinėjusių teisėjų) leidimu. O jie man tokio leidimo nedavė. Todėl ir mano pirmoji knyga apie Medininkų žudynių tyrimą buvo išleista be pokalbio su K.Nikulinu.

Tačiau tie penkeri metai, kol byla buvo nagrinėjama Apeliaciniame teisme, netruko prabėgti, dabar, norint susitikti su K.Nikulinu, teisėjų leidimo jau nereikia, todėl, suderinusi formalumus su Lukiškių tardymo izoliatoriaus – kalėjimo vadovybe ir praėjusi patikros zoną, atsidūriau mūsų interviu paskirtoje šaltoje patalpoje.

Išskirtinį interviu su Konstantinu Nikulinu skaitykite tik laikraštyje “Karštas komentaras”.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!