- Reklama -
A.Mačiulaičiui sukėlė įtarimų Seimo narės A.Maldeikienės elgesys TV laidos "Yra kaip yra" filmavime. KK nuotr.
A.Mačiulaičiui sukėlė įtarimų Seimo narės A.Maldeikienės elgesys TV laidos “Yra kaip yra” filmavime. KK nuotr.

Žemdirbių ir žemės ūkio produktų gamintojų ir perdirbėjų asociacijos nariai kreipėsi Seimo Etikos ir procedūrų komisiją, prašydami rekomenduoti Seimo narei pasitikrinti psichinę sveikatos būklę.
„Š.m. vasario 24 dieną Žemdirbių ir žemės ūkio produktų gamintojų ir perdirbėjų asociacijos nariai Algirdas Mačiulaitis ir Aurelija Grabštienė dalyvavo laidos „Yra kaip yra“ filmavime LNK studijoje adresu Vilnius, Šeškinės 20, kur taipogi dalyvavo Seimo narė Aušra Maldeikienė. Keleto dešimčių žiūrovų akivaizdoje Seimo narė Aušra Maldeikienė netaktiškai ir nemandagiai kalbėjo apie buvusią Seimo narę Gretą Kildišienę. Taipogi Seimo narė nemandagiai ir netaktiškai kalbėjo kitų laidos filmavime dalyvaujančių žmonių atžvilgiu, ko pasekoje laidos filmavimo metu dalyvavę žiūrovai replikomis reiškė nepasitenkinimą dėl Seimo narės Aušros Maldeikienės reiškiamų viešų nemandagių išsireiškimų kitų žmonių atžvilgiu. Taipogi Seimo narė Aušra Maldeikienė net nesugeba ramiai išklausyti kitų žmonių nuomonės, kas leidžia manyti, jog Seimo narė Aušra Maldeikienė turi problemų su psichine sveikatos būkle.
Š.m. kovo 4 d. Kaune, Žemdirbių ir žemės ūkio produktų ir perdirbėjų asociacijos susirinkime, kuriame dalyvavo virš 40 žmonių, vienbalsiai priimtas sprendimas pasiūlyti LR Seimo Etikos komisijai rekomenduoti LR Seimo narei Aušrai Maldeikienei pasitikrinti psichinę sveikatos būklę, atsižvelgiant į gerb. Seimo narės nestabilų ir neadekvatų elgesį, kuris nuolat stebimas viešojoje erdvėje.
Manome, kad nemandagus, nekultūringas ir neadekvatus Seimo narės Aušros Maldeikienės elgesys sukuria nepadorų įvaizdį visam LR Seimui“, – rašoma žemdirbių pareiškime Seimo Etikos ir procedūrų komisijai.
KK inf.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!