- Reklama -
A.Paulauskas per socialdemokratus braunasi į prezidentus. KK nuotr.

Viešumoje pasirodžiusi informacija apie Darbo partijos pirmininko pavaduotojo Artūro Paulausko derybas su LSDP garbės pirmininku A.Sakalu dėl perėjimo į šią partiją, jei LSDP paremtų jo kandidatūrą į prezidentus, sukėlė sumaištį tarp eilinių socialdemokratų.

„Kas čia dabar? Už mūsų nugaros jau derinama nuo partijos kandidatūra į prezidentus? O tai mes kas? Tik eiliniai partijos statistai? Apie tokius dalykus pirmiausia turime sužinoti ne iš savo partijos vadų, bet iš žiniasklaidos?“ – apie tai, kokie nešvarūs politiniai žaidimai vyksta partijos viršūnėje, „Karštam komentarui“ išsakė pasipiktinimą keli LSDP tarybos nariai.

Jų teigimu, LSDP viduje vyksta neigiami procesai: partiją nori valdyti tik saujelė žmonių, likę reikalingi tik kaip statistai.

„Algirdas Butkevičius yra padorus, bet aplink jį yra krūva labai nepadorių. A.Butkevičius neturi savo komandos ir yra per minkštas, kad apsivalytų savo aplinką. Ar partijoje kas nors keisis, ar ir toliau partijai vadovaus saujelė, prisidengusi A.Butkevičiaus vėliava, bus matyti gegužės 4 d. – per partijos suvažiavimą“, – redakcijai sakė keli LSDP tarybos nariai.

„Dar neseniai juokėmės iš „tvarkiečių“ ir „darbiečių“, kad susitiko Rolandas Paksas ir Viktoru Uspaskichu, sukirto rankomis dėl partijų susijungimo, o eiliniai apie tai sužinojo tik iš žiniasklaidos. Dabar, pasirodo, ir mūsų partijoje tas pats: susitiko A.Sakalas su A.Paulausku apsitarti dėl A.Paulausko kėlimo į prezidentus, o mes, eiliniai, apie tai sužinome tik iš žiniasklaidos. Norėtųsi tokius dalykus pirmiau sužinoti už žiniasklaidą“, – savo pasipiktinimą apie tai, kas vyksta partijos viduje, redakcijai išsakė keli LSDP tarybos nariai.

Jie sakė nesuprantantys nei derybų su A.Paulausku, nei posto „padarymo“ buvusio FNTT vadovo žmonai L.Boreikienei B.Vėsaitės vadovaujamoje Ūkio ministerijoje. „Tokie dalykai Socialdemokratų partijai garbės nedaro“, – išsakė nuomonę keli LSDP tarybos nariai.

Papildyta

Artūras Paulauskas išplatino pranešimą spaudai, kuriame neigia, jog rengiasi palikti Darbo partiją ir teigia, kad jo kandidatavimas į prezidentus priklausys nuo Darbo partijos sprendimo.

KK inf.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!