- Reklama -
Šiaulių bankas. KK nuotr.

Šiaulių bankas Ūkio banko klientams, kurių gaunamos pensijos užstrigo problemų patyrusiame banke, siūlo naują paslaugą – „pensijos avanso“ limitą, kuris gali siekti iki 300 litų ir yra suteikiamas iki kitos pensijos gavimo dienos. Šią paslaugą Šiaulių bankas pradeda teikti šiandien nuo 13 val.

„Pensijos avansas“ suteikiamas Šiaulių banko mokėjimo kortelės sąskaitoje. Mokėjimo kortelė išduodama nemokamai, jai netaikomas aptarnavimo mokestis. Šia paslauga gali pasinaudoti visi anksčiau Ūkio banke pensijas gaudavę asmenys, nusprendę jas persivesti į Šiaulių banką, ir iki š. m. balandžio 1 d. užpildę prašymus „Sodrai“, kuriuose nurodyta, kad kita pensija būtų pervedama į naujai atidarytą pensininko sąskaitą Šiaulių banke.

„Sudarydami patrauklias sąlygas ir atsisakydami komisinių mokesčių, stengiamės, kad pagalba senjorams, kurie gaudavo pensijas per Ūkio banką, būtų greita ir patogi iš kliento nereikalaujanti jokių papildomų išlaidų. Atkreipiame dėmesį, kad šie nauji klientai Šiaulių banke taip pat gali naudotis visomis senjorų programos teikiamomis išskirtinėmis paslaugų sąlygomis“, – sako Šiaulių banko administracijos vadovo pavaduotoja Daiva Kiburienė.

Prašymus „Sodrai“ dėl senatvės pensijos pervedimo į Šiaulių banko sąskaitas galima užpildyti artimiausiame Šiaulių banko skyriuje. Pensija į Šiaulių banko mokėjimo kortelės sąskaitą bus pervedama iš karto jau kitą mėnesį, ir taip padengiamas gautas avansas. Atvykdami į Šiaulių banką, Ūkio banko klientai turi turėti pensininko pažymėjimą ir galiojantį asmens tapatybės dokumentą.

Jau nuo vakar gyventojams, kurie naudojosi Ūkio banko mokėjimo kortelėmis, Šiaulių bankas nemokamai išduoda „Visa Electron“ ir „Maestro“ mokėjimo korteles, kad klientai ir toliau patogiai galėtų vykdyti įvairius atsiskaitymus. Šis pasiūlymas galioja iki kovo 12 d.

Siekdamas užtikrinti sklandų visų į Šiaulių banką besikreipiančių Ūkio banko klientų aptarnavimą, bankas prireikus planuoja ilginti savo skyrių darbo laiką.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!