- Reklama -

Šaltinių duomenimis, N.Venckienė ketina emigruoti iš Lietuvos. KK nuotr.

Seimui panaikinus „Drąsos kelio“ frakcijos seniūnės Neringos Venckienės teisinę neliečiamybę ir leidus ją patraukti baudžiamojon atsakomybėn bei apriboti jos laisvę, buvusi teisėja dingo iš viešumos.

Seime politikė nesirodė kelias savaites. Nepasirodė ir anonsuotoje spaudos konferencijoje Seime. Apie tai, kur dingo N.Venckienė, žiniasklaidai negalėjo atsakyti net Seimo „Drąsos kelio“ frakcijos nariai.

N.Venckienė neatvyko ir į prieš dvi savaites surengtą „Drąsos kelio“ partijos suvažiavimą, kuris neįvyko nesusirinkus kvorumui – vietoj turėjusių atvykti 600 partijos narių atvyko tik 31. Šiandien pakartotinai suorganizuotame partijos suvažiavime N.Venckienė taip pat nepasirodė.

Tuo tarpu spauda jau informuoja apie tai, kad N.Venckienei gresia dar keli kaltinimai – dėl A.Ūso ir J.Furmanavičiaus šmeižto. Esą jau balandžio mėnesį prokuratūra gali kreiptis į Seimą dėl teisinės N.Venckienės neliečiamybės šiose bylose panaikinimo.

Taigi, kur dingo Seimo narė?

„Neringa Venckienė greičiausiai emigruos iš Lietuvos“, – redakcijai sakė šaltiniai.

Pasak jų, apie emigraciją N.Venckienė svarstė jau anksčiau, tačiau tikėjosi, kad Seimas nepanaikins jos teisinės neliečiamybės.

Paklausti, į kokią šalį galvojo išvykti N.Venckienė, šaltiniai atsakė, kad „ta šalis tikrai ne Europoje“. Esą anksčiau ji svarstė išvykti arba į Australiją, arba į Naująją Zelandiją – pastarojoje esą gyvena jos draugė.

Kaip žinia, J.Varkala Seimo nutarimą dėl N.Venckienės teisinės neliečiamybės panaikinimo prilygino N.Venckienės “išmetimui iš gyvųjų tarpo” – neva N.Venckienei po to jau nereikėtų niekur eiti.

KK inf.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!