- Reklama -
Linksmais paveikslėliais saugaus eismo tema „nusispalvino“ autobusų stotelė (paviljonas) kelyje Alytus – Daugai
Linksmais paveikslėliais saugaus eismo tema „nusispalvino“ autobusų stotelė (paviljonas) kelyje Alytus – Daugai

Gegužės 27-oji Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Viešosios tvarkos skyriaus Prevencijos poskyrio bendruomenės pareigūnams išskirtinių veiklų diena.
Nuo pat ankstyvo ryto bendruomenės pareigūnai išskubėjo į susitikimą su jaunaisiais Alovės miestelio dailininkais. Suvienijus jėgas su VĮ Alytaus regiono keliai ir Alytaus rajono Alovės pagrindinės mokyklos pedagogais bei moksleiviais  pasiektas puikus rezultatas – linksmais paveikslėliais saugaus eismo tema „nusispalvino“ autobusų stotelė (paviljonas) kelyje Alytus – Daugai. Nepaisydami alinančio karščio jaunieji Alovės miestelio menininkai linksmai besišnekučiuodami su policijos pareigūnais tapė įvairiaspalvius kelio ženklus ant paviljono sienų. Įpusėjus dienai darbai jau buvo baigti, o kelyje Alytus – Daugai tarsi naujai išdygo įvairiaspalvė autobusų stotelė.
Tos pačios dienos popietę pareigūnai išskubėjo susitikti su Alytaus gyventojais, juk gegužės 27-oji – Europos kaimynų diena. Aplankę vieno iš Alytaus mikrorajono gyventojus, diskutavo su jais apie kaimynystės svarbą. Pagyvenę ir senyvi žmonės dalijosi savo patirtimi apie išgyventus įvykius, kai pagalbos ranką ištiesė kaimynas, pasak jų: „artimas kaimynas geriau už tolimą giminaitį“.

Alytaus apskr. VPK informacija

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!