- Reklama -

V.Gaivenis teigia, kad M.Žalimo filmavimas vyko spalio 25 d. Tuo tarpu pažiūrėkite į automobilio, kuriame buvo filmuojamas Mindaugas Žalimas, šviečiantį radijo skydelį – jis rodo 2011 metų 09 mėnesį, t.y. rugsėjį.

Perskaičiau šeštadienį viename dienraštyje slaptojo liudytojo Mindaugo Žalimo atsiradimo pas V.Gaivenį aplinkybes ir pabandžiau sugretinti su tuo, ką aš žinojau: nes, kaip jau rašiau, straipsnyje „Ką reiškia Kondratjevo „aš jau nieko nebesuprantu“, arba dezinformacijos vaidmuo pedofilijos istorijoje”, „Karštą komentarą“ taip pat buvo siekiama įtraukti į „šventą karą prieš Venckienę“, todėl buvo žinomi tam tikri planavimai ir šios istorijos užkulisiai.

Iš dalies V.Gaivenio pasakojimas sutampa su tuo, ką „Karštam komentarui“ buvo pasakojusi M.Milinienė. Tačiau vaizdelis būtų kur kas tikresnis, jei V.Gaivenis viešai atsakytų dar į šiuos klausimus:

1) Ar tiesa, kad Mindaugas Žalimas buvo persigalvojęs ir spalio 25 d. nenorėjo filmuotis, tačiau jam buvo pažadėta finansuoti advokatus?

2) Ar tiesa, kad Mindaugas Žalimas jau buvo ir anksčiau nufilmuotas – dar rugsėjo pabaigoje, o lapkritį „sprogusi“ „bomba“ buvo kelių filmavimų iš anksto suplanuotas padarinys?

3) Ar tiesa, kad dėl Visvaldo Račkausko pavardės išėmimo iš reportažo į V.Gaivenį kreipėsi keli Kauno ir Vilniaus aukšti prokurorai? Jei taip, kokie?

4) Ar tikrai Mindaugą Žalimą į Kauną išsivežė tik Marija Milinienė? Gal žinoma ir dar viena pavardė?

5) Ar tiesa, kad po dalyvavimo laidoje pas E.Jakilaitį kartu su V.Račkausku, V.Gaivenis buvo susitikęs su V.Račkausku? Jei taip, tai apie ką kalbėta?

Akivaizdu, kad V.Gaivenis apie slapto liudytojo atsiradimą pasakė tik „a“, tačiau dar liko ir „b“, ir „c“, ir „d“. Nes Marija Milinienė juk buvo tas asmuo, kuris pasiūlė „Karštam komentarui“ padaryti interviu su Mindaugu Žalimu, o Mindaugas Žalimas – koks sutapimas – kaip tik tuo metu buvo netoli „Karšto komentaro“ redakcijos. O juk Mindaugą Žalimą saugo valstybė – Vadovybės apsaugos departamentas. Be to, Mindaugas Žalimas buvo laikomas ypatingai svarbiu liudytoju. Tad kyla klausimas: kas iš Generalinės prokuratūros ir Valstybės saugumo departamento per tarpininką atsiuntė Mindaugą Žalimą į „Karštą komentarą“ ir kodėl?

O dabar – pažiūrėkite į stop kadrą iš V.Gaivenio laidos, kurioje buvo parodytas Mindaugas Žalimas pirmąkart. V.Gaivenis teigia, kad filmavimas vyko spalio 25 d. Tuo tarpu pažiūrėkite į automobilio, kuriame buvo filmuojamas Mindaugas Žalimas, šviečiantį radijo skydelį – jis rodo 2011 metų 09 mėnesį, t.y. rugsėjį.

Taigi, manau, šitoje slaptojo liudytojo atsiradimo ir jo išvedimo į viešumą istorijoje  dar yra ką tirti – neatsakytų klausimų dar yra daug.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!