- Reklama -
Vieno prokuroro teigimu, D.Kedžio dukters uždarymas į Vaiko raidos centrą buvo masalas D.Kedžiui

Dėl suprantamų priežasčių nenorėjęs būti įvardytas vienas Kauno apygardos prokuratūros darbuotojas „Karštam komentarui“ teigė, kad prokuratūros kuluaruose kalbama visai apie kitą versiją, nei skelbiama visuomenei.

„Jūsų skelbta versija yra 150 proc. teisinga – Drąsius Kedys buvo išsiaiškinęs platų pedofilų tinklą: nuo teisėjų iki aukštų prokurorų. Ir tuo jis sukėlė jų karjeroms labai didelį pavojų“, – „Karštam komentarui“ sakė pareigūnas.

Jis asmeniškai tvirtino netikintis, kad Drąsius Kedys gali būti gyvas. „Jis per daug buvo pavojingas pedofilų klanui“, – sakė pareigūnas.

„Mes puikiai žinome, kaip jis myli savo dukterį ir ja rūpinasi. Todėl kai jo duktė buvo paimta iš vaikų darželio ir uždaryta Vilniuje į Vaiko raidos centrą, jam širdis iš skausmo turėjo plyšti – jis būtų kaip nors susisiekęs su savo mama, seserimi ar kitais artimaisiais, bet jis nesusisiekė“, – „Karštam komentarui“ sakė pareigūnas.

„Tai D.Kedžio duktė buvo tiktai masalas? Uždarydami mergaitę į Vaiko raidos centrą ir siekdami ją ten laikyti iki gruodžio 1 d., jūs tikėjotės išvilioti Drąsių Kedį iš savo „slėptuvės“?“ – paklausiau pareigūno.

„Taip. Jis labai myli savo dukrą, todėl būtų bandęs susisiekti su savo artimaisiais dėl jos“, – KK atsakė pareigūnas. Tačiau kuo toliau, tuo labiau jis sakė netikintis, kad Drąsius Kedys gali būti gyvas.

„Jis kai kam kėlė per daug didelę grėsmę. Ir tai, ką „Karštas komentaras“ rašė apie vieną Generalinės prokuratūros prokurorą, yra tiesa – kad tas prokuroras yra „toks“, mes žinojome jau tada, kai jis dirbo Kaune. Tuomet jis čia buvo atsikvietęs ir dar vieną „tokį“ prokurorą, su kuriuo visur ir dalyvaudavo. Paskui jis išvažiavo į Vilnių, ir aną išsivežė. Prokuratūroje tai yra vieša paslaptis. Ir tai, ką jūs rašėte apie kasetes, yra tiesa. Kai kas labai nori nuversti Algimantą Valantiną ir pasodinti šitą prokurorą į Valantino vietą“, – KK sakė pareigūnas.

Paklaustas, ar žinoma, kas nušovė Kauno apygardos teismo teisėją Joną Furmanavičių, pareigūnas atsakė dviem žodžiais: „Lietuvos saugai“.

Taigi dabar kyla tokie klausimai:

1)     Kas yra „Lietuvos saugai“?

2)     Kodėl visuomenei brukamos realybės neatitinkančios legendos apie „daktarinius“ ar „agurkinius“?

3)     Ką tokius šitokiomis legendomis bando pridengti Lietuvos prokuratūra?

4)     Ar ne dėl to, kad būtų nukreiptas dėmesys nuo „Lietuvos saugų“, Kauno apygardos prokuratūra, užuot tyrusi pedofilijos bylą, staiga metėsi tirti komentarus internete?

Tai, kad buvęs slaptųjų tarnybų agentas Kęstutis Vilkauskas, kalbėdamas apie įrašus, galinčius demaskuoti aukštą prokurorą, nemelavo, „Karštam komentarui“ patvirtino ir vienas STT agentas.

„Mes taip pat fiksavome šito prokuroro pasilinksminimus su jaunais berniukais“, – „Karštam komentarui“ sakė STT agentas.

Taigi, regis, prokuratūros laukia dar vienas didžiulis skandalas.

2009-10-23 

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!