Kauno policijos vadas: dėl dingusios devynmetės paskelbta tarptautinė paieška, tiriamos visos versijos

0
929
- Reklama -

Kauno policijos viršininkas Mindaugas Baršys informuoja, kad dėl sekmadienio vakarą Kaune dingusios devynmetės paskelbta tarptautinė paieška. Pasak jo, tiriamos visos mergaitės dingimo versijos.

„Informacija perduota visoms apskritims, yra paskelbta ir tarptautinė paieška, tačiau fiziškai ieškoma Kauno mieste ir rajone“, – spaudos konferencijoje pirmadienį žurnalistams teigė M. Baršys.

„Tiriamos visos įmanomos versijos. Tikrinama visa informacija, visi vaizdo įrašai, registratorių duomenys, iš gyventojų gaunama informacija“, – pridūrė jis.

Pasak Kauno policijos vado, paieška tęsis tiek, kiek reikės.

„Savanorių yra didelis kiekis. Pareigūnų yra dešimtys – tiek kiek reikia. Jeigu matysime, kad reikia daugiau, bus daugiau. Ieškosime tiek, kiek reikės, nepriklausomai nuo to diena ar naktis. (…) Šaltis nėra palankus faktorius. Turime skubėti“, – pabrėžė M. Baršys.

M. Baršys patikino negalintis viešai komentuoti daugiau detalių, nes tai, pasak jo, gali pakenkti tyrimui. Jis taip pat neatskleidė, ar prieš įvykį mergaitės šeima buvo žinoma pareigūnams.

Kauno policijos viršininkas dar kartą akcentavo, kad paskutinė žinoma mergaitės vieta – stotelė Chemijos gatvėje bei prašė gyventojų, kurie sekmadienį, maždaug nuo 16.20 iki 17.20 val., važiavo Chemijos gatve ir turi vaizdo registratorius, peržiūrėti jų vaizdo įrašus.

ELTA primena, kad 2014 metais gimusi Agota iš namų, esančių Kaune, Trešnių take, išėjo sekmadienio vakarą. Išeidama ji vilkėjo juodas kelnes, spalvotą striukę (juoda, melsva, alyvinė).

Asmenis, žinančius nepilnametės buvimo vietą, ją mačiusius ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, policija prašo kreiptis į Kauno AVPK pareigūnus telefonu 8 700 60600 arba skubios pagalbos telefonu 112.

Raminta Majauskaitė
ELTA
Kopijuoti, platinti, skelbti ELTA turinį be ELTA raštiško sutikimo draudžiama
- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!