- Reklama -

Šiandien Kėdainių teismas paskelbs nutartį, kaip prievarta paimti iš N.Venckienės mergaitę. KK nuotr.

Šiandien apie 15 val. Kėdainių rajono apylinkės teismas paskelbs nutartį, kaip turi būti vykdoma teisėjo V.Kondratjevo nutartis paimti mergaitę iš N.Venckienės prievartiniu būdu.

Kaip žinia, kovo 22 d. Kėdainių rajono apylinkės teismo teisėja R.Šidlauskienė priėmė nutartį, kad mergaitė iš N.Venckienė gali būti paimama prievarta pašalinant kliūtis, tačiau prieš pačią mergaitę prievarta nebuvo leistina.

Tačiau kovo 23 d. antstolei S.Vaicekauskienei atvykus į Kedžių namus su didžiulėmis policijos pajėgomis, kaukėti Kriminalinės policijos biuro pareigūnai jėga bandė atplėšti į močiutę įsikibusią mergaitę, taip panaudodami prieš mergaitę tiek fizinį, tiek psichinį smurtą – po patirto šoko mergaitė kelias valandas nekalbėjo, ant mergaitės kūno buvo kraujosrūvos.

Po tokio nesėkmingo ir drastiško mergaitės paėmimo, kurio šiurpius vaizdus su mergaitės klyksmu matė ne tik visa Lietuva, bet per internetą ir visas pasaulis, antstolė S.Vaicekauskienė kreipėsi į Kėdainių rajono apylinkės teismą prašydama išaiškinti, kaip paimti mergaitę, jeigu ši įsikibusi į artimuosius, t.y. ar galima naudoti jėgą prieš mergaitę.

Šiandien, Didįjį Penktadienį prieš Šv.Velykas, Kėdainių rajono apylinkės teismas skelbs savo verdiktą.

Redakcijos duomenimis, vakar Kriminalinės policijos biuro pareigūnai jau žvalgėsi, kaip prie Kedžių namo prieiti iš kitos pusės per kaimynų teritoriją, bet kaimynai neprašytus svečius išvarė.

Bus papildyta paskelbus teismo išaiškinimą

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!