- Reklama -

"Žmogiškumas nugali ir pasako, ką daryti", - sako kunigas majoras A.Bulotas. KK nuotr.

Lietuvos Respublikos Prezidentei

Daliai Grybauskaitei

Kunigo – dvasininko pašaukimas neleidžia būti abejingu skriaudžiamam ar skriaudžiamiems. Nerimo kupini Lietuvos žmonės , susirinkę Garliavoje, prie mergaitės namų, kviečia mus, dvasininkus, solidariai maldai, kaip ir Sausio 13-ąją, kad apgintume mažos mergaitės teises ir TIESĄ.

Kai kėgebistinio sovietmečio metu mačiau dvasiškai skriaudžiamus žmones – neleidžiant išpažinti savo tikėjimo, morališkai – kai už tikėjimo išpažinimą buvo išjuokiamas jaunimas ir šalinamas iš mokslo įstaigų, fiziškai – tremiant į Sibirą, bažnyčias, Lietuvių tautos kultūrą ir tikėjimo simbolį vienijančius žmones – pašventintus pastatus paverčiant sandėliais, dirbtuvėmis, tada ilgai negalvojau ką rinktis.

Pogrindžio veikloje ginant disidentus, Baltijos kelyje bei Parlamento gynime nieko nesiklausiau, ką rinktis. Žmogiškumas nugali ir pasako ką daryti.

Dalyvaudamas ir stebėdamas melo cinizmą mažos mergaitės atžvilgiu (Valstybės vardu besirūpinantys jos likimu netgi nepakvietė į teismą paklausti, kaip Valstybės pilietės, su kuo mergaitė norėtų gyventi ir prie ko teisme glaustųsi), prašau Prezidentės: pasakykite kaip J. Krikštytojas šių laikų „erodininkams“ (kaip kad prieš 2000 metų buvo pasakyta Erodui, kad nevalia gyventi klaidoje ir mele), kad nevalia piktnaudžiauti teise, nes raidė užmuša žmogų, o dvasia pakelia.

Argi nežinome faktų, kai nuteistas Lietuvoje mokytojas už žmogžudystę buvo po keleto metų išteisintas kaip nekaltas? Netgi JAV, kaip pasaulio demokratijos ir teisingumo garantas, neseniai parodė per televiziją, kaip po daugelio metų kalėjimo bausmės buvo išteisintas nekaltas žmogus.

Man nesuvokiamos tokios metamos skubotos „teisinės“ jėgos prieš mažą mergaitę, nesulaukus pagrindinės – pedofilijos bylos.

Kreipiuosiu į Jus, gerb. Prezidente, kaip buvęs vyriausiasis LR kariuomenės kapelionas, pavaldus Lietuvos ginkluotųjų pajėgų vadui PREZIDENTUI, ir išlikęs ištikimas priesaikai tarnauti Dievui ir Tėvynei, prašau Jūsų: padėkite apginti mažos mergaitės teises, nes teisėjai jos nekenčia ( iš televizijos laidos su teisėjais „Teisė žinoti“ ).

Pagarbiai,

Kun. Majoras A. Bulotas

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!