- Reklama -

Šiandien mergaitė į pasimatymą su L.Stankūnaite atsisakė važiuoti. KK nuotr.

Šiandien Drąsiaus Kedžio dukrelė po pusės valandos trukusio pokalbio su psichologe atsisakė vykti į policiją pasimatyti su L.Stankūnaite – mat šiandien buvo pakeista pasimatymo vieta, mergaitė turėjo būti vežama į policiją. Pasikalbėjusi su mergaite psichologė pasakė tik tiek, kad mergaitė vykti pasimatyti su motina į policiją atsisakė ir pasakiusi „viso gero“ išvažiavo.

Pirmadienį Laimutė Stankūnaitė teisme buvo su dideliais juodais akiniais nuo saulės, o vakar, kai ji atvyko į Garliavą susitikti su mergaite, buvo panašu į tai, kad vienas L.Stankūnaitės paakys buvo patinęs. Ar Laimutė Stankūnaitė po grimo sluoksniu vakar, atvykusi pasimatyti su mergaite, neslėpė mėlynės?

Tai aptarinėjo ir vakar Garliavoje prie Kedžių ir Venckų namų susirinkę žmonės.

Visiškai netikėtai šiandien paskambinusi vaiko teisių apsaugos atstovė mergaitės globėjai pranešė, kad L.Stankūnaitė pas mergaitę šiandien į namus neatvyks – kad N.Venckienė turi ją atvežti pas L.Stankūnaitę į policiją. Kas ir kodėl nusprendė, kad mergaitė turi būti išplėšta iš namų aplinkos ir vežama pasimatyti su motina į policiją, neaišku. Viena iš priežasčių gali būti ir tai, kad Garliavoje prie Kedžių namų susirinkę žmonės pernelyg smalsiai apžiūrinėjo L.Stankūnaitės paakį, o policijoje būtų kur kas mažiau pašalinių akių. Kita priežastis – namuose galimai per daug pasimatymo liudininkų: matoma, kiek kartų mergaitė eina į tualetą, arba ką pasako išėjusi iš kambario pasiimti mandarinų. Be to, šiandien namuose per pasimatymą ketino būti ir pati N.Venckienė. Gal bijoma, kad N.Venckienė, pasinaudodama teisėjos imunitetu, būtų neįsileidusi į namus L.Stankūnaitės apsauginių, kurie net dviese akylai saugojo D.Kedžio dukrelės kambario duris, kur vyko mergaitės ir L.Stankūnaitės pasimatymas.

Tačiau mergaitė šiandien vykti iš namų į policiją ir ten pasimatyti su L.Stankūnaite atsisakė.

Vakar prieš N.Venckienės namuose įvykusį mergaitės ir motinos pasimatymą mergaitę ruošė net trys specialistės – dvi iki pasimatymo, o viena psichologė buvo per pasimatymą.  “Kam jų tiek daug reikia? Kas ten tai mergaitei daroma?” – svarstė namiškiai.

Šiandien vienas dienraštis paskelbė “antį” – esą Neringa Venckienė jau negyvena su savo vyru advokatu Aidu Venckumi. Šią “antį” jau kelis mėnesius buvo prašomas paskelbti “Karštas komentaras”, tačiau suinteresuotų versijos stūmėjų paprašius pateikti įrodymus,  ši “antis” buvo paskelbta viename dienraštyje.

KK inf.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!