- Reklama -

N.Meilučio vadovaujamame Kauno apygardos teisme įveikiamos tos kliūtys, kurių A.Milinio advokatų kontoros klientas negali įveikti Kauno apylinkės teisme. KK nuotr.

Kova dėl UAB „Samsono“ valdymo įgauna pagreitį: nepaisant to, kad Kauno apylinkės teismas net du kartus atmetė buvusio Kauno apygardos teismo pirmininko A.Milinio advokatų kontoros kliento UAB „Samsono“ akcininko H.Urbštos ieškinį – nušalinti nuo UAB „Samsonas“ prezidento pareigų A.Rimidį ir vietoj jo bendrovės valdytoju paskirti bankroto administratorių A.Valaitį, nes abu kartus nebuvo pašalinti ieškinio trūkumai, Kauno apygardos teismo teisėjas, buvęs A.Milinio pavaldinys R.Buzelis skubos tvarka patenkino H.Urbštos ieškinį.

Šiuo metu, redakcijos žiniomis, teisėjo R.Buzelio skubos tvarka UAB „Samsonas“ vadovu paskirtas bankroto administratorius A.Valaitis kartu su antstoliu mėgina patekti į UAB „Samsonas“ prezidento kabinetą – laužia duris.

Papildyta: 17.02 val.

Kaip redakciją informavo “Pūko TV” žurnalistė Nerija Solaitė, “Pūko TV” žurnalistai į UAB “Samsono” pastatą nebuvo įleisti. “Kieme matyti dvi policijos mašinos, o už durų pirmame aukšte – penki policininkai. Jie mūsų į vidų neįleido”, – “Karštam komentarui” sakė N.Solaitė.

Redakcijos žiniomis, pirmiausiai nuo kompiuterio bendrovėje buvo atitraukta įmonės juristė – kad negalėtų advokatui išsiųsti už akių priimtos skubios nutarties, pagal kurią nušalintas A.Rimidis nuo prezidento pareigų, kopijos ir kad advokatas skubos tvarka to nušalinimo negalėtų skųsti ir prašyti stabdyti jo skubų vykdymą.

Pildoma

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!